Sárkeresztesi Falunap

2012. július 1., vasárnap

Vidám családi programokkal, különleges vendégekkel, érdekes bemutatókkal, fergeteges bulikkal, zenével és humorral fűszerezett Falunappal kedveskedik Sárkeresztes önkormányzata a település lakóinak és a faluba látogató vendégeknek július 6-án és 7-én.

A kétnapos programsorozat pénteken délután kezdődik: 17 órakor a Falunap megnyitójának keretében adják át a művelődési ház parkolóját, és kiosztják a „Szép otthon, példás porta” díjakat is. 21 órától meglepetés partyval és konga show-val várja a bulizni vágyókat a házigazda, Babulicz Attila.

A nap egyik sztárvendége
Szrapkó Nándor lesz

Másnap, július 7-én már kora reggel megkezdődnek a színes programok, melyek között mindenki megtalálja a kikapcsolódás és a szórakozás lehetőségét. A sportkedvelőket 9 órától Papp László várja ügyességi vetélkedővel, 11.00 órától pedig Horváth István instruktor közreműködésével megtudhatják és kipróbálhatják, mi is az a nordic walking. Akik a sportot inkább csak szemlélői szeretnék, megnézhetik a sárkeresztesi Nippon Jujustu Do Dojo bemutatóját, Furák Krisztián és Tölgyesi Péter BMX-műsorát, továbbá lesz Zumba Dórival, bemutatkozik a helyi Bad Girls aerobic csapat, s pályára lép a helyi labdarúgó csapat is.

A délután folyamán a varázslat és a rejtélyek világába kalauzol el a közönséget Kelle Botond bűvész, majd a humor kedvelőit várják a színpad elé: a nap egyik sztárvendége a Defekt Duó lesz. Markos Zoltán és Rácz Mihály népszerű slágerek köntösébe bujtatott csípős politikai és közéleti kabaréját a jókedv, humor, zene és rengeteg poén jellemzi.

A helyi néptáncosok is fellépnek

Természetesen a zene és tánc sem maradhat ki a programok sorából. A főzőverseny pörköltjeinek elfogyasztása, a faluebéd mellé a jó hangulatot Czédulás Felícia és Fehér Sándor operett- és slágeregyveleg műsora adja. Színpadra lépnek a helyi néptáncos fiatalok, a Figurázó Néptánccsoport tagjai. Este rock and roll party lesz, a talpalávalóról a Boka és a Klikk zenekar gondoskodik. Az utcabál előtt Szrapkó Nándor musicalszínész és Krähling Katalin előadásában népszerű musicalek részletei és örökzöld slágerek hangzanak el.

A gyerekek szórakoztatásáról légvár, lufi hajtogató bohóc, arcfestés, rajzverseny, kézműves foglalkozások és a Fantázia együttes zenés, interaktív műsora gondoskodik. Lesz sörsátor, az út mellé vásárosok települnek, lesz házi sütemények versenye és keresztesi totó, emellett rendvédelmi, honvédelmi és katasztrófa védelmi szerveink is képviseltetik magukat.

A napot tűzijátékkal koronázzák meg, a rendezvény programjait faluszépe-választás és utcabál zárja Dudar Ferenccel és zenekarával.

Címkék:

Hozzászólások lezárva.

Címkék

Támogatóink