HÍREK

Legyen a mecénásunk!

2016. január 30., 20:23 | MMK |


Tisztelt Hölgyem/Uram!


Mint Ön előtt is ismert, az Országgyűlés korábban döntést hozott a befizetett jövedelemadó egy százalékának felhasználásáról (1996. évi CXXVI. tv.). Ez alkalomból szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az 1960 óta működő és e törvény által támasztott feltételeknek teljes mértékben megfelelő Fejér Megyei Művelődési Központ munkájának támogatására is van lehetőség.

Intézményünk a megalapítása óta (1960) nagy figyelmet fordít a kisközösségek, öntevékeny művészeti csoportok, önkormányzatok, civil szervezetek módszertani, szakmai tanácsadására.

Rendszeresen a művészeti ágak alapján specializáljuk a képzéseinket, programjainkat (kézműves előadások, továbbképzések, szakmai táborok).

Nagy hangsúlyt fektetünk a generációk találkozására, ezért rendezvényeiken fontos szempont, hogy az eltérő korosztályok megismerjék egymás tevékenységét.

Munkánk színvonalának, hatékonyságának folyamatos emeléséhez szükség van anyagi forrásaink bővítésére is. Ha Ön egyetért céljainkkal, értékeli több mint fél évszázada végzett munkánkat, kérjük, ajánlja fel befizetett jövedelemadója egy százalékát intézményünk részére, és a Rendelkező nyilatkozatán kedvezményezettként a Fejér Megyei Művelődési Központ adószámát tüntesse fel az alábbiak szerint:

 

A kedvezményezett adószáma: 15360355-2-07

 

A Rendelkező nyilatkozatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére kell megküldenie a jövedelemadó bevallással együtt, vagy pedig a munkáltatói adóbevallás készítése esetén a munkáltatójánál szíveskedjen leadni. Ne feledje, hogy a Rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékban küldje meg, amelyen szíveskedjen feltüntetni a nevét, adóazonosító jelét, lakcímét, és a ragasztásnál írja alá.

 

Amennyiben adóbevallását elektronikus úton készíti el, úgy a bevallás EGYSZA nevű lapján adhatja meg adószámunkat.

 

Támogatását előre is köszönjük!

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk