TÁMOP

Végre itt a nyár...

2013. június 23., 20:23 | MMK |

Aktívan a neten címmel rendeztünk internetes-kézműves tábort általános iskolások számára június 17-21. között.

A gyerekek délelőttönként megtanulták, mi mindenre használható az internet a böngészésen kívül. Példákat kaptak arra, mit tudnak kezdeni a multimédiás tartalmakkal, megismerkedtek a közösségi oldalakon való részvételi szabályokkal, majd mindezeket a gyakorlatban is kipróbálták.

Délután a finom ebéd és a kis pihenő után következett a különféle vizuális technikák kipróbálása.  Minden résztvevő értékes tapasztalatot szerzett a kréták, zselés tollak, domborító lapok és egyéb kézműves anyagok kezelésében. Örömmel, kitartással kreatívan készítették munkáikat kicsik és nagyok. A táborban készült legszebb munkákból kiállítást rendezünk.

A hét folyamán az iskolások meglátogatták az épületben alkotótáborukat tartó csipkeverőket és megtekintették a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Házában működő kézműves műhelyek tagjainak éves kiállítását is.

Nagyon jó érzés számunkra,hogy többen már most jelentkeztek a következő nyári Aktívan a neten táborba.

A foglalkozásokat délelőtt Deák Balázs és Hegedüs Márton önkéntes, délután pedig Gonda Emma és Sevella Zsuzsanna vezette.

A program a TÁMOP 3.2.3.-08/2-2009-0047 Építő közösségek Fejér megyében programsorozat fenntartási időszakában valósult meg.Programok

„Szép jelen, szép csillag, szép napunk támadt”

2017. december 6. (szerda) 18:00
- 2017. december 31.

Művészetek Háza, kiállítóterem

Újévi szokásaink

2017. december 14. (csütörtök) 09:00

Mesterségek Háza

Advent a Rác utcában

2017. december 16. (szombat) 09:00

Mesterségek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk