PÁLYÁZATI HÍREK

Jelentkezz színjátszós önkéntesnek a Bátor Táborba!

2012. január 27., 21:41 | MMK |

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos és cukorbeteg gyerekeknek.

Évente 460 gyerek táborozik velük, mintegy 450 önkéntes közreműködésével. A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba.

A tábor mozgatórugói az önkéntesek (tábori néven cimborák). Feladatuk a vidám, bátorító atmoszféra megteremtése, és színvonalas programok szervezése a gyermekek számára.

Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2012-es nyár tíznapos táboraiba, 2012. február 19-ig megteheted!

Kiemelten keresünk SZÍNJÁTSZÁS PROGRAMRA olyan önkénteseket, akik szeretnek nevetni és nevettetni, szívesen vezetnek játékos foglalkozásokat, illetve, tudásukkal, tapasztalataikkal, kreativitásukkal színesítenék a táborban részt vevő gyerekek nappali és esti programjait.

Röviden a programról: Minden gyerek szívesen bújik szerepbe és próbálja ki, milyen királylánynak, buszsofőrnek vagy bűvésznek lenni. Egyesek bátrabbak, mások akkor oldódnak fel, ha már elvarázsolódtak egy mesevilágba. A színjátszás foglalkozás az, ahol a gyerekeket kisebb játékokkal elvezetjük fantáziájuk világába. Drámás játékokkal, a hatalmas jelmezraktár segítségével létrehozunk egy közös világot és teszünk egy rövid utazást, ahol mindenki kipróbálhat valamit, amit még előtte nem.

Ezen kívül sokféle feladatkör van még, amit a Bátor Tábor kínál nyári táboraiban. Itt kipróbálhatod magad önkéntesként, te is hozzá tehetsz valami fontos és hasznos dologhoz!


"Irigylem a tábor telekszomszédait... mert az ő földjük a CSODÁ-val határos!"
(Andi, 14 éves táborozó)


10 NAP A MAXIMUMON - ITT A HELYED?
Jelentkezz a www.batortabor.hu oldalon!

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk