CIVIL HÍREK

A Népzenei Műhely őszi évadnyitója

2012. október 20., 21:55 | FMNZM |

A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület több programmal sikerrel pályázott a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés és Népművészet Kollégiumánál. Ennek keretében valósulnak meg a következő 3 hónap családi programjai is, melyek nyilvánosak, ingyenesek és kulturált  szórakozási lehetőséget biztosítanak az egész család számára.

A 15 órakor kezdődő kézművesfoglalkozások alkalmával szülők és gyermekek együtt hajtogatnak, vagdosnak, tépkednek, ragasztgatnak és közben beszélgetésbe elegyednek a többi családdal. Az asztal körül nem csak a néphagyományokról esik szó, hanem némely esetben a gyereknevelési gondokról, az óvodákról, pedagógusokról, hírekről és a vasárnapi ebédről is.16 órától pedig a gyerekeké a táncparkett. Kneifelné Laczkó Kriszta remekül ért hozzá, hogy a gyerekeket összefogja, körbe-karikába, guggolva, ugrálva, tapsolva, énekelve játékban tartsa és ehhez már csak egy zenekarra van szükségük. A Szedtevette zenekar tagjai a jó kedvvel, humorral teli muzsikálást szeretik és ezt érzik a szülők is, akik szívesen táncolnak gyermekeikkel, unokáikkal.

A VOKE Vörösmarty Művelődési Ház vendégszeretetét élvezheti majd mindenki, aki minden hónap utolsó szombatján a Népzenei Műhely programját választja.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk