CIVIL HÍREK

Nyert a Motívum

2014. július 08., 20:33 | MMK |

Szociális és esélyegyenlőségi programok, feladatok fehérvári megvalósításának támogatása céljára hirdetett nyílt pályázatot májusban Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Humán Közszolgálati Szakbizottsága, a városban bejegyzett civil szervezetek számára.

A Társadalmi Felelősségvállalási Alap terhére kiírt pályázat eredményéről június 26-án tartott nyilvános ülésén döntött a szakbizottság. Összesen 46 civil szervezet részére ítélt meg támogatást a 4,5 millió forintos keretből.

A Motívum Kulturális Egyesület is kedvező elbírálásban részesült: százezer forint támogatást nyert pályázati programjának megvalósítására. A nyertes pályázat filmvetítéssel egybekötött beszélgetős alkalmat tartalmaz, melynek témája a nőket érő hátrányos megkülönböztetés a mindennapokban. A program a témához kapcsolódó filmvetítésből, és az alkalomra meghívott szakértő előadásából, és a vele való közös beszélgetésből áll. A tervek szerint a program szeptemberben valósul meg a Barátság moziban, de a további tudnivalókról időben tájékoztatjuk az érdeklődőket, interneten és szórólapjainkon keresztül.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk