FEJÉR MEGYE

Szári Csillag Mazsorett Csoport

 

A Szári Csillag Mazsorett Csoport 2001-ben alakult Schatzné Szentner Anita vezetésével. Két korosztályból tevődnek össze.  A junior korosztály jelenleg  11, a mini 10 főből áll.

Az évek alatt a kezdő csoport szinte teljesen kicserélődött. A nagyok között ma két alapító tag táncol. Az évek során nagyon sokfelé láthattuk őket, különböző mazsorett fesztiválokon, falurendezvényeken, versenyeken, ahonnan sokszor aranyéremmel, illetve mindig más dobogós helyezéssel tértek haza. 2013-ban ketten, szólóban és párosban vettek részt a Makói Országos Versenyen, ahol mindkét műsorszámmal ezüstérmesek lettek. 2012-ben a csoport Németországban járt, az északi tengerparton, Hattstedtben mutatkozhattak be. Nyaranta Zánkán táboroznak 5 napot, ahol a tudásukat is mélyítik, de a nyaralásnak inkább csapat összekovácsoló szerepe van.

A juniorok repertoárjában szerepelnek indulók, pomponos szám, zászlós, magyaros táncok, latin, charleston, spanyol, írtánc, kán-kán, különböző showtáncok és tüzes botos szám.  

A mini csoport tagjai között vannak még óvodások, de már iskolások is!  Szeptembertől újra bővülni fog a csoport, néhány lelkes új és visszatérő tanítvánnyal. Repertoárjukban szerepel menettánc, modern sramli, country kalapos, pomponos, tengerészes tánc.

A csoport művészeti vezetője és koreográfusa Schatzné Szentner Anita

A csoport elérhetősége: szentneranita@freemail.hu és Facebookon a Szári Csillag Mazsorett Csoport  oldalon.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk