FEJÉR MEGYE

Székesfehérvári Tulipán Tánccsoport

A Székesfehérvári Tulipán Tánccsoport 2011 szeptemberében alakult. A tagok óvodások és alsó tagozatos gyerekek.

Felléptek már Abán, Mikulás rendezvényen, Sárosdon, farsangi mulatságon, Székesfehérváron, céges családi napon, Szabadegyházán, Tavaszköszöntő Táncgálán és Táncnapon.

A csapat jótékonysági meghíváson is szíves vesz részt, így volt, Csákváron a "Fuss, hogy léphessen" jótékonysági futóversenyen.

A gyerekek nagy lelkesedéssel és sok próbával készülnek a fellépésekre. Repertoárjuk folyamatosan bővül, jelenleg szerepel, szamba, rocky, pom-pom-al, country, eszköz nélkül, és szamba mazsorettbottal. A botforgatást pár hónapja kezdték elsajátítani.

Vezetőjük: Horváth Anett

Elérhetőség: Telefon:+3630/853-7771

E-mail: anettmazsi@freemail.hu és anettmazsi@gmail.com


A Tulipán tánccsoport, Barabás Évi és a csoport vezetője, Horváth Anett
A Silver Rose Trió tagjai: Bozsoki Bereniké, Bozsoki Brigitta, Bozsoki Bianka, Horváth Anett, a trió vezetője és Bozsoki Anka hastáncos

A Silver Rose Trió tagjai gyerekkoruk óta táncolnak, korábban egy nagy létszámú csapat tagjai voltak, mára hárman maradtak, de a tánc iránti szeretetük megmaradt. Sok versenyen vettek már részt és értek el sikereket csapatban és egyéni formációban egyaránt. Szerepeltek már falunapon, búcsúban, megnyitón, táncnapon, fesztiválon, egyéb rendezvényeken.

Magyaros formációban megnyitó műsort vállalnak! A műsor a következőkből áll:
- Felvonulás a színpadra, zenére
- 1-2 műsorszám előadása a színpadon. (megbeszélés szerint)
- Sorfalállás a színpadon, az átadás, megnyitó beszéd ideje alatt.
- Levonulás a színpadról, zenére. Időtartam: kb. 10perc
A megnyitó műsort hárman, illetve igény szerint, kiegészülve hat lány is elő tudja adni. Alkalmazkodnak az igényekhez, kérésekhez.

A lányok gondolatai a táncról:

Bozsoki Bereniké:
A tánc nekem sokat jelent, ha nem táncolok, már úgy érzem, nem is vagyok ember, kifordulok magamból. Jót tesz a tánc, lefoglal, kicsit kimozdít a mindennapokból, felszabadít. Ráadásul, olyan felemelő érzés, amikor csak hárman vagyunk a színpadon, és még ha nem is adtuk elő a legjobban a táncot, de a közönség csak nekünk tapsol. Ez a legszebb érzés. A táncba mi a szívünket-lelkünket beleadjuk. A tánc lényege, igazából nem is az, hogy minden mozdulat tökéletesen menjen, hanem hogy élvezzük azt, amit csinálunk.

Bozsoki Bianka:
A tánc nekem felszabadulás. Olyankor semmi nem számít. azzá válok, aki lenni akarok...

Bozsoki Brigitta:
Már több éve táncolok mazsorettet, és nagyon szeretem csinálni. Több versenyen és fellépésen is részt vettem már, ahol sok tapasztalatot szereztem és sok jó élményt is átéltem. A személyiségemet is változtatta valamilyen szinten pozitív irányba. Úgy gondolom, hogy sokkal kitartóbb lettem a tánc által. Szeretek táncolni, mert kikapcsol, és azt csinálhatom, amit szeretek.

Vezetőjük Horváth Anett, aki maga is gyerekkora óta táncolt, 17év aktív táncolás után döntött úgy, a háttérbe vonul és felkészíti tanítványait, hogy ők is megállják helyüket a színpadon.

Elérhetőségei: Telefon: +3630/853-7771 / E-mail: anettmazsi@freemail.hu és anettmazsi@gmail.com

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk