FEJÉR MEGYE

Jenői Hagyományőrző és Nyugdíjas Egyesület

A Jenői Hagyományőrző és Nyugdíjas Egyesület 2006. november 17-én jött létre összefogva a jogelőd Jenői Asszonykórust és a Nyugdíjasklubot. Az egyesület létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy társadalmi szervezetként pályázatok útján különböző támogatásokhoz jusson.

Az alapszabályban megfogalmazott egyesületi cél a következő: A kulturális művészi értékek népdal, ének, tánc hagyományainak feltárása, népszerűsítése, közreadása és megőrzése. A község nyugdíjasainak fórumot biztosítani a közösségi életbe való bekapcsolódásra, részvételre.

Feladata: Segíti a kulturális rendezvények szervezését a népdalkör, a Jenői Asszonykórus közreműködésével. Részt vesz hazai és külföldi fesztiválokon, versenyeken. Kezdeményezi céljával összhangban tanulmányok, tájékoztatók kiadását. Tagjai tájékoztatása az őket érintő országos és helyi intézkedések hatásairól, előadások, rendezvények szervezése. A klubélet előmozdítása. Szorgalmazza a hasonló célokra létrehozott egyesületekkel való együttműködést, kapcsolatot tart céljait elősegítő szervezetekkel, intézményekkel.

Cím: 8146 Jenő, Batthyány u. 61..

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk