FEJÉR MEGYE

Alcoa-Köfém Művelődési Ház Nyugdíjas Klub, Tánckar

Az Alcoa-Köfém Nyugdíjas klub 1979-ben alakult. Jelenleg 130 fő beiratkozott tagunk van. Programjaink igen változatosak. Kirándulások, megemlékezések, előadások, zenés összejövetelek gazdagítják programjainkat. Két művészeti csoportunk van, az egyik a tánckar.

A tánckarban 13-an vesznek részt, férfiak és hölgyek vegyesen. Több mint tíz éve a Kor-Társ Nyugdíjas Ki mit tud?-on kategóriagyőztesek. A verseny gálaműsorán minden évben fellépnek. Rendszeres szereplői voltak a "Leghosszabb nap" fesztiválnak, valamint a Királyi Napoknak.

A csoport több tagja is szép eredménnyel szerepel szavalóversenyen, Stolmár Nándorné szintén minden évben kategóriagyőztes a Kor-Társ Nyugdíjas Ki mit tud?-on.

A klub tagja a Nyugdíjasklubok "Életet az Éveknek" Fejér megyei és Székesfehérvári Szervezetének, a Fejér megyei és Székesfehérvári Nyugdíjasok Baráti Szövetségének.

A csoport nagyon jó baráti kapcsolatot ápol a környező települések nyugdíjasklubjaival (jenői, nádasdladányi, baracsi, pákozdi, úrhidai), és egymás rendezvényein is rendszeresen fellépnek.


Alcoa-Köfém Nyugdíjas Klub Férfikórusa

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk