50 ÉVES

Megújult a Fejér Megyei Művelődési Központ honlapja

A Fejér Megyei Művelődési Központ fennállásának 50 éves jubileumát többek között egy új internetes honlap működtetésével ünnepli. Mind a partner intézmények, mind a velünk kapcsolatban álló közösségek, települések, a hozzánk érkező látogatók, a fenntartónk, valamint a közművelődés valamennyi szereplőjének hatékonyabb kiszolgálása érdekében, a megszokott www.fejermmk.hu címen "ajánljuk magunkat".

Az elmúlt években megyei módszertani tevékenységünknek köszönhetően a honlapon megjelent információk száma jelentősen bővült, így alapvető cél volt, hogy az új weblap felépítésének áttekintését a korábbinál világosabb, közérthetőbb menüstruktúra segítse.

Kollégáinkkal laikusok vagyunk, a háttérprogramok belsejébe nem láttunk, csak felhasználóként tudtunk tanácsokat adni a programozónknak, és el tudtuk mondani, hogy mit szeretnénk. A "hogyan" már szakembert igényelt.

Céljaink között szerepelt az is, hogy olvasmányos legyen, a sok kép csalogassa a látogatókat minél beljebb és beljebb az oldalon.

Kollégáink minden egyes programunkról, lezajlott saját, vagy külső konferenciákról, a megyében lebonyolított, általunk szervezett eseményről, külső művészeti eseményről igyekeznek képes beszámolót írni.

Frissítjük az adatbázisainkat, újra feltöltjük a megyében velünk kapcsolatban álló művészeti csoportok és megyei kézműves szakkörök adatait, eredményeit, bemutatkozóit, fotóit. Részletesen bemutatjuk az intézményben működő műhelyeinket is.

Szeretnénk, ha világosan szétválna a megyei tevékenységünk és a székhelyünkön szervezett programok sora, melyeknek jelentős részét nem mi szervezzük, hanem befogadói vagyunk, és az ebből származó terembevételeket a közüzemi díjak kifizetésére fordítjuk. Szeretnénk, ha ez a fenntartó Fejér Megyei Önkormányzatunk számára is világossá válna, és nem kellene úton útfélen magyarázkodni, hogy miért is vagyunk mi.

Az új weblap felépítésének áttekintését a korábbinál világosabb, közérthetőbb menüstruktúra segíti. A nyitó oldalon egy futó programajánlóban a kiemelt megyei eseményeket lehet gyorsan átlapozni. A jogszabályoknak megfelelve a közérdekű adataink nyilvánosak. Bemutatjuk az összes kollégánkat és a szakkollégák szakmai önéletrajzai is nyilvánosak.

Örülünk, hogy van lehetőségünk egy pályázati ajánlóban az aktuális pályázatokat közzétenni, és ugyanezen az oldalon a saját nyertes pályázatainkkal is büszkélkedni.

Megyei intézményként fontos dolognak tartjuk, hogy a megye településein szervezett programok hírverésében is a kollégáink segítségére legyünk, ezért a Fejér megye fül alatt nem csak a települések közművelődési feladatellátásához kapcsolódó információkat tudhatják meg a látogatók, hanem az aktuális megyei eseményekről is közvetlenül értesülhetnek.

Kollégáinkkal - a hatékony működés további fejlesztése érdekében - örömmel fogadjuk a honlap működésére vonatkozó tartalmi és technikai észrevételeket, amelyeket a fejermmk@datatrans.hu elektronikus címre kérünk elküldeni.

 

Székesfehérvár, 2010. október 19.

Juhász Zsófia igazgató

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk