HÍREK

Újabb helyszínre érkezett a Barokk útja című utazó kiállítás

2014. április 23., 22:53 | MMK |

A Fejér Megyei Művelődési Központ az NKA Közművelődés és Népművészet Kollégiuma támogatásával a Barokk útja című utazó kiállítás programsorozatán sokoldalú élményt kínáltunk Gánton április 12-én a megnyitóra érkezőknek.

A kiállítás a Kreatív panel barokk program keretében működő Vizuális képzőművészeti szakkör anyagát mutatja be, a megnyitót színesítve egy-egy zenei produkcióval és az Animációs filmkészítő szakkör barokk témájú animációs kisfilmjének levetítésével. 

Április 12-től május közepéig a most felújított művelődési házban tekinthető meg a kiállítás. Nagy megtiszteltetést jelentett számunkra "felavatni" az új kiállító tereket. Megpróbáltunk minden lehetőséget kihasználni. A nagyteremhez vezető folyosó falain is helyzetünk el képeket.

A kiállítással megpróbáltunk egy viszonylagosan pontos kronológiát is felállítani, az első félév anyaga ? az épületek kerültek a folyosóra. A színháztetemben ismerkedhetnek meg a látogatók, a második és a harmadik félév anyagával: a szakkör színház-maketteket, terveket, ruhaterveket bemutató alkotásaival, a szakkörtagok fotóival, illetve a fotók inspirálta játékos képekkel.

Szeretnénk, ha minél több gyerek és fiatal ismerkedhetne meg a kollégista lányok másfél éves munkálkodásának eredményeivel. A kiállítás rendezői, a szakkör vezetői április végén "tárlatvezetésre" és képzőművészeti foglalkozás tartására térnek vissza Gántra.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk