CIVIL HÍREK

Izgalmas mesevilág

2014. január 15., 23:28 | MMK | Sevella Zsuzsanna

A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-Dunántúli Regionális Társasága a TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0369 Megyejáró Kreativitás című projektjének keretében 2013 második félévében is sikeresen megtartotta foglalkozásait a megye több településén.

A Mesék és hősök témanapokat ebben a félévben

Alapon az Óvodában,

Szabadbattyánban az ÁMK Cifrakert Óvodában,

Magyaralmáson a Tóvárosi Általános Iskola Magyaralmási Tagiskolájában, és Beloianniszban a Nikosz Beloiannisz Általános Iskolában rendeztük meg.

A már meg megtartott foglalkozásokon szárnyalhatott a képzelet. Volt izgalmas mesélés; rácsodálkozás a foglalkozásokra vitt eszközökre; öröm és kreativitás a feladatok elkészítésénél.

Alapon és Szabadbattyánban az óvodások jártak a mesék birodalmában. Meseerdőt "varázsoltak" elő, majd mindenki felépítette saját várát. Készültek izgalmas és érdekes technikákkal királyok, királynék, királykisasszonyok egyéb udvari szereplők.

Magyaralmáson az egész alsó tagozat, Beloianniszon az első és a második osztály vett részt a programban. Számtalan remekmű jött létre a foglalkozásokon, különösen jól sikerültek a "világítós" ablakú várak. Itt is készültek királyok, királynék a korosztálynak megfelelően nehezebb kivitelezésben, mint az ovisoknál. A művekhez csodás képkeretek készültek, mely miden darabja kis mesterüket dicséri.

Nagyon örültünk, hogy részt vehettünk programunkkal ezeknek az intézményeknek az életében, s bízunk benne, hogy újabb nyertes pályázattal folytathatjuk az együttműködést. 

 

Alap, Óvoda

Szabadbattyán, ÁMK Cifrakert Óvoda

Magyaralmás, Tóvárosi Általános Iskola Magyaralmási TagiskolájaBeloiannisz, Nikosz Beloiannisz Általános Iskola


Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk