CIVIL HÍREK

Játék a családokkal, a családokért

2014. július 24., 21:08 | MMK | Sevella Zsuzsa

Januárban kezdődtek a Játékkészítő Műhely havi foglalkozásai a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban a Fonódás Kulturális Egyesületnek köszönhetően: az egyesület sikeresen pályázott a "Szociális városrehabilitáció Szárazréten" projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására.

Foglalkozásainkon e körzetben is a családokat szólítottuk és hívtuk meg közös, tartalmas együttes "munkálkodásra". Minden alkalommal más-más eszközöket használtunk, más-más tevékenységet kínáltunk a programra látogatóknak. Néhány kedvenc a sokszínű palettából: igen népszerű volt farsangi bohócok és álarcok készítése, a formalyukasztókkal készült dominó és kirakó, vagy a nyomdákkal készített logikai játék. Májusban sok érdeklődőnk volt a kihelyezett foglalkozásunkon, melyet a Feketehegy-Szárazréti Majálison a Bébic utcai sportpályán tartottunk, ahol igyekeztünk minél több családdal megízleltetni a közös játék örömét.

Legutóbbi, júliusi foglalkozásunkon csomagolópapírokból készítettünk különféle játékokat: memóriajátékokat, puzzle-t, labirintusokat. Az egyszerűen kivitelezhető, de sokáig játszható játékok készítésének menete a Paletta felvételein látható, ennek alapján bárki otthon elkészítheti saját készletét.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk