ÓPERENCIA

Jó játék volt!

2013. június 05., 23:00 | MMK | Sevella Zsuzsanna

Véget értek az Óperencián innen tanórán túl c. projekt keretében működő Játékkészítő műhely havi szakkör 2013 első félévének programjai. Mind a négy helyszínen eredményesen és sikeresen zártuk a munkát.

Szent-Györgyi Albert szerint "Az iskola arra való,hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál."

Küldetésünk, hogy az általunk vezetett tanórán kívüli tevékenységek még erőteljesebben fejlesszék a gyermekek ezekhez szükséges képességeit. Azt, hogy jó úton haladtunk, megerősítik a visszajelzések, melyeket az együttműködő oktatási intézményektől kaptunk.

"Színesebbé, élményekben gazdagabbá tette napjainkat. A játékokat különböző foglalkozásokon, szünetekben is elővettük. Sokat tanultunk, játszva jutottunk új tudás birtokába."

"Sokszínű, változatos programokat kínáltak a gyerekek számára. Az eszköztár, a szakmai felkészültség egyaránt magas színvonalú. A program a gyermekek képességeinek fejlesztését szolgálja, új tevékenységek épülnek be a mindennapokba."

István Király Általános Iskola, SzékesfehérvárNapfény Óvoda, Ercsi


Palotavárosi Óvoda, Székesfehérvár
Petőfi Sándor Általános Iskola, Ráckeresztúr
Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk