SZAKMAI HÍREK

Ülésezik a kerekasztal

2012. szeptember 05., 15:41 | MMK |

A Sárvíz Közkincs Kerekasztal szeptember 19-én, szerdán 15 órakor tartja következő ülését Sárkeresztúron, a Bella István Művelődési Házban (Szent István u. 1.).

Az ülés keretében Csutiné Turi Ibolya, Sárkeresztúr polgármestere bemutatja a felújított Bella István Művelődési Házat, és bemutatkozik a kistérség új kulturális referense is, aki tájékoztatást ad a kistérségi kulturális koncepció helyzetéről. Székely Gabriella, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus módszertani referense a közművelődési tevékenységet érintő jogszabályi változásokról beszék, és röviden bemutatja az általa szervezett ingyenes képzést is.

A megbeszélés kötetlen beszélgetéssel, véleménycserével zárul, és a résztvevők tájékoztatják egymást a 2012-es évet érintő kulturális eseményekről, a 2013-ra vonatkozó tervekről, felmerülő kérdésekről, ötletekről és pályázati lehetőségekről. A kerekasztalra várnak minden művelődésszervező kollégát, a civil szervezetek képviselőit - és azokat is, akik szeretnék egyesületüket hasznos információkhoz juttatni, további munkánkat segíteni.

A részvételi szándékot, vagy az esetleges távolmaradását legkésőbb szeptember 14-ig jelezzék Ortner Aliz Virág  közművelődési referensnek a 22/593-058 telefonszámon, vagy a sarviztkt@datatrans.hu e-mail címen.
 

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk