SZAKMAI HÍREK

Kulturális Közfoglalkoztatási Program

2014. április 24., 21:44 | NMI |

A Nemzeti Művelődési Intézet Kulturális Közfoglalkoztatási Programja záróeseményére különleges környezetben, komoly publicitás és államtitkári jelenlét mellett a Mediawave-en kerül sor 2014. május 3-án (szombaton) 13-19 óráig, Komáromban, a Monostori Erődben.

A mintaprojekt tapasztalatainak és folyamatainak szakmai fórum előtt történő megosztása mellett a program során szeretnénk népszerűsíteni Fejér megye kulturális értékeit, és a mintaprogram eredményeit. Ezért arra kérjük Önöket, hogy településükkel, intézményükkel, civil szervezetükkel kapcsolatos kiadványaikból juttassanak el részünkre, hogy azok bemutatásával megfelelőképpen tudjuk reprezentálni Fejér megye kulturális értékeit.

Külön kérjük Önöket, hogy a Kulturális Közfoglalkoztatási Program ideje alatt, a közfoglalkoztatottak közreműködésével készült kiadványaikból is küldjenek el, hogy bemutathassuk általuk a mintaprogram eredményeit.

A Kulturális Közfoglalkoztatási Program ideje alatt készült fényképeket is szívesen fogadnánk a fejer@nmi.hu e-mail címen.

Amennyiben az Önök által küldött kiadványok mennyisége postai úton nehezen elküldhető, akkor jelzésükre szívesen elmegyünk érte személyesen is.

Kérjük, a kiadványokat 2014. április 29-ig küldjék el postacímünkre:

 

Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Irodája

8000 Székesfehérvár, Ady Endre u. 11-13.

 

Segítő támogatásukat előre is köszönöm.

 

Székesfehérvár, 2014. április 24.

 

 

Máhr Zoltán

területi koordinátor, irodavezető

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk