SZAKMAI HÍREK

Aláírták a IV. Kulturális Közfoglalkoztatási Program hatósági szerződését

2016. március 01., 20:30 | NMI |

Február 29-én délelőtt a Nemzeti Művelődési Intézetben aláírták a IV. Kulturális Közfoglalkoztatási Program megvalósításáról szóló hatósági szerződést. A Budapest Főváros Kormányhivatala és a Nemzeti Művelődési Intézet között létrejött szerződés a Belügyminisztérium által a Kulturális Közfoglalkoztatási Program folytatásához nyújtott támogatás felhasználásának részleteit rögzíti.

A dokumentumot a Nemzeti Művelődési Intézet részéről Polyák Albert, a Nemzeti Művelődési Intézet megbízott főigazgatója, Nagy Márta gazdasági igazgató és Petőné Vizi Valéria, a Kiemelt Programok Főosztálya főosztályvezetője látta el kézjegyével.

A szerződés értelmében a Nemzeti Művelődési Intézet negyedik alkalommal indíthatja el a Kulturális Közfoglalkoztatási Programot, melyhez a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Támogatási Programja biztosítja a feltételeket. A támogatásnak köszönhetően 2016. március 1. és 2017 február 28-a között 6100 fő foglalkoztatott részvételével valósulhat meg az értékteremtő Kulturális Közfoglalkoztatási Program negyedik szakasza. A Nemzeti Művelődési Intézet 8 813 951 685 Ft vissza nem térítendő célzott támogatásban részesül a megvalósításra.

A kulturális közfoglalkozatás célja, hogy a közfoglalkoztatottak tevékenységükkel hozzájáruljanak a települési értékek feltárásához, a helyi kulturális események megvalósításához, a közösségi élet újraszervezéséhez, valamint a kulturális alapellátás új módszerekkel, tevékenységekkel való bővítéséhez.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk