HÍREK

Közösségi tervezés a közművelődésben

2018. január 03., 22:19 | MMK |

Továbbra is várják a jelentkezéseket az NMI Művelődési Intézet szervezésében az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkárságának támogatásával megvalósuló Közösségi tervezés a közművelődésben című, ingyenes 30 órás akkreditált továbbképzésre.  

A képzést közművelődési szakterületen, szakmai munkakörben főállásban dolgozók vehetik igénybe: ők az 1997. évi CXL. törvény (a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről) hatálya alá tartozó közművelődési intézmények közalkalmazotti vagy munkaviszony alapján, szakmai munkakörben, legalább 6 órában foglalkoztatott közép- és felsőfokú végzettségű közművelődési szakemberei.

A képzés helyszíne: A Szabadművelődés Háza, 8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3.

A képzés várható időpontjai: 2018. január 16., január 23., január 30., február 6.

Jelentkezési feltételek:

-          Legalább középfokú iskolai végzettség (érettségi), valamint minimum 2 év közművelődési területen eltöltött szakmai gyakorlat.

-          A képzés ingyenes, amennyiben a jelentkező közművelődési szakterületen, szakmai munkakörben, főállásban dolgozik és ezt a jogállást a képzésre történő beiratkozáskor hivatalos munkáltatói nyilatkozattal is igazolja.

Online jelentkezés »

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk