PÁLYÁZATI HÍREK

Folyamatos pályázat fiataloknak

2011. július 25., 14:29 | MMK |

A Krefiti.Hu kreatív ifjúsági magazin (www.krefiti.hu) folyamatos pályázat keretében segíti és közzéteszi a kreatív fiatalok munkáit, fórumot biztosít véleményüknek, kérdéseiknek; igazi közösséget alakít ki az ország határain belüli és az azon túli ifjúságból.

A tehetséges gyerekek munkáját folyamatosan díjazzák, segítik. (A díjakat, nyereményeket különböző cégek, művészek ajánlják fel, egy részüket pedig a szerkesztőség biztosítja. A nyereményeket az iskolák igazgatói adják át a fiataloknak minden hónapban.)

Kapcsolatban állnak többek között önkormányzatokkal, általános és középiskolákkal, felsőoktatási intézményekkel, képzőiskolákkal, könyvtárakkal, művelődési házakkal, teleházakkal, továbbképző és pályaválasztási intézetekkel, ifjúsági irodákkal és szervezetekkel. Fontosnak tartják, hogy a bajba jutott gyermekek felvilágosítást kapjanak arról, hová fordulhatnak tanácsért, konkrét segítségért, ezért együttműködést kezdeményeztek több civil szervezettel, alapítvánnyal.

A magazint jelenleg önkéntes munkában gondozzák, alkotóik között számos hátrányos helyzetű, illetve sérült és szenvedélybetegségből felépülő fiatal is található.

A magazin nem csupán közzéteszi és díjazza a fiatalok munkáit, de igyekszik összehozni a tehetségeket a megfelelő intézményekkel, fórumokkal, illetve apróhirdetés rovatukban lehetőség nyílik tárgyi és szolgáltatásbeli segítségre, például feleslegessé vált tanszerek, könyvek, ruházat stb. meghirdetésére, cseréjére.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk