CIVIL HÍREK

Vége a mesebeli birodalomban való utazásnak

2013. június 21., 23:54 | MMK | Sevella Zsuzsanna

Tapasztalás, tanulás, figyelem és gondolkodás - ezek jellemezték a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat Dunántúli Regionális Társasága a TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0369 Megyejáró Kreativitás című projektjének keretében megtartott Mesék és hősök témanapok, illetve a Játékkészítő havi szakkör foglalkozásait.

A megye különböző településein ugyanolyan lelkesedéssel fogadták az általunk kínált programot. A visszajelzésekből kiderült, milyen nagy szükség is van ezekre.

Fehérvárcsurgón, Úrhidán, Iváncsán mindenki "hőssé" válhatott és vált is, mert minden általunk teremtett kihívást kiváló módon teljesített. Leglátványosabb munkák a "világítós" várak lettek.

Nagyon szerettünk visszajárni az abai óvodába, ahol minden alkalommal egyedi játékok születtek. A kirakók, a térbeli házak, a memória játékok mindegyike kis mesterüket dicséri. Foglalkozásvezetőkként nagy öröm volt számunkra, hogy az elkészült munkákból kiállítást is rendeztek. Meghívást kaptunk az óvodai évzáróra és ballagásra, mely különleges programjával elvarázsolt bennünket. Köszönet érte.

Szeptembertől új helyszíneken folytatjuk a mesebeli utazást.

 

Eszterlánc Óvoda, Fehérvárcsurgó
Tündérkert Óvoda, Úrhida

Dr. Fejérpataky László Általános Iskola, Iváncsa

Hétszínvirág Óvoda, Aba

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk