SZAKMAI HÍREK

Mezítlábas dráma 2013

2013. július 25., 23:01 | drama.hu |

2013. augusztus 21-23. között a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központban (Budapest II. kerület, Marczibányi tér 5/a) régről ismert és fiatal szakemberek részvételével szervezik meg a módszertani rendezvényt, amelynek fókuszában az idei esztendőben a dráma a kerettanterven belül, illetve a színjátszó eszköztár fejlesztése áll; emellett a résztvevők betekintést kaphatnak a Párizsban lezajlott IDEA konferenciát kísérő tréningbe is.

A program munkaformái között főként műhelymunkák és a tréningek találhatók, amelyek alkalmasak arra, hogy a dráma és színjátszás nyújtotta pedagógiai lehetőségeket bemutathassák, illetve hogy az érdeklődők saját bőrükön tapasztalhassák meg ezek hasznát és hatásait.

A foglalkozások a munkaformákból és a termek befogadóképességétől függően létszámkorlátosak, ezért a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

FIGYELEM! A regisztráció a beérkezés és a befizetés(!) sorrendjében történik, tehát az űrlap kitöltése önmagában nem elegendő, a jelentkezés csak a befizetéssel együtt válik érvényessé!

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk