FELHÍVÁSOK

Mezítlábas dráma 2014

2014. július 24., 14:38 | MMK |

2014. augusztus 18-19. között a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központban (Budapest II. kerület, Marczibányi tér 5/A) régről ismert és újonnan bemutatkozó szakemberek részvételével szervezzük meg módszertani rendezvényünket. Drámapedagógiával és gyermekszínjátszással foglalkozó szakembereknek kínálunk programot: kis ízelítőt kapnak a művészeti iskolák számára készült segédletek anyagából, drámaórákon, illetve a színjátszó eszköztár bővítését szolgáló foglalkozásokon vehetnek részt.

A program munkaformái között főként saját élményű foglalkozások és tréningek találhatók, amelyek alkalmasak arra, hogy a dráma és színjátszás nyújtotta pedagógiai lehetőségeket bemutathassuk, illetve hogy az érdeklődők saját bőrükön tapasztalhassák meg ezek hasznát és hatásait.

A foglalkozások a munkaformákból és a termek befogadóképességétől függően létszámkorlátosak, ezért a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Mezítlábas dráma 2014

Időpont: 2014. augusztus 18-19. (hétfő-kedd)
Helyszín: a Marczibányi Téri Művelődési Központ (Budapest II. kerület, Marczibányi tér 5/A)
Szervező: Magyar Drámapedagógiai Társaság

Az alább olvasható RÉSZLETES PROGRAM tartalmazza a rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkat.

FIGYELEM! A regisztráció a beérkezés és a befizetés(!) sorrendjében történik, tehát sem az űrlap kitöltése, sem a díj átutalása önmagában nem elegendő!
Az űrlap kitöltésével jelezze, mely programokon szeretne részt venni, és utalja át vagy egy OTP bankfiókban fizesse be a regisztrációs díjat (ahány napon részt szeretne venni, annyiszor 1.500,- forint függetlenül a látogatott programok számától).
Bankszámlaszámunk: Magyar Drámapedagógiai Társaság, 11701004-20065946 (OTP BANK)
A közleményben tüntesse fel a jelentkező nevét.
Minden idősávban két párhuzamos programot talál: a legördülő listából válasszon. Ha adott idősávban nem szeretne egyik programon sem részt venni, akkor a "nem veszek részt" lehetőséget válassza ki.
Az űrlap végén a KÜLDÉS/SUBMIT gomb megnyomásával fejeződik be a regisztráció!:)
Amennyiben megjelenik a felirat, hogy "válaszát rögzítettük", akkor minden rendben (csak a befizetésről ne feledkezzenek meg:)).
A regisztrációval kapcsolatos probléma esetén keressenek telefonon: Kondás Réka (70/335-39-59)

SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKÖN!

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk