HÍREK

MintaKINCStár napok

2018. február 13., 19:39 | MMK | G. E.

A M-ART egyesület a Hungarikum Bizottság pályázati támogatása segítségével MintaKINCStár napokat szervezett Fejér megyében, Sárosd, Nagylók, Aba, Sárkeresztúr települések oktatási intézményeinek bevonásával.

Témanapjainkon arra törekedtünk, hogy a résztvevőknek minél több alkalmuk legyen az élményszerű megismerésre, a cselekvő és alkotó részvételre. Tudatosítani szerettük volna a gyerekekben, hogy a sok nemzedéken át létrehozott közösségi hagyomány összeköti őket a múlttal és segít kiigazodni a jelenben is. Hosszú távú célunk, hogy az általunk elkezdett munka segítse, ösztönözze a résztvevőket abban, hogy folytassák ezeket a tevékenységeket. Legyenek büszkék az elődeik által teremtett értékekre. Óvják, vigyázzák ezeket. Merjenek új, kreatív módon nyúlni ehhez a KINCSHEZ, találják meg helyét a mai modern, felgyorsult világ keretei között is, életkorukból adódóan is játszanak vele, váljon így mindennapjaik részévé.

A programsorozatot a Művészetek Házában szervezett Meséről mesére nappal zártuk. A résztvevő gyerekek alkothattak, játszottak, mesét hallgattak. Izgalmas, változatos programmal zárult a 2017 évi KintaKINCStár sorozat.

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk