PÁLYÁZATI HÍREK

Újra lehet pályázni a Minősített Közművelődési Intézmény Címre

2015. április 08., 07:36 | NMI |

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén ötödik alkalommal hirdet pályázatot a Minősített Közművelődési Intézmény Cím és a Közművelődési Minőség Díj elnyerésére. Az elismerések odaítélésének célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésének ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés eredményeinek elismerése.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. 2014-ben 15 szervezet nyerte el Minősített Közművelődési Intézmény Címet.

A Közművelődési Minőség Díjat az a kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési szervezet veheti át, amely rendelkezik a Minősített Közművelődési Intézmény Címmel. Az idei kitüntetett a Corvin Művelődési Ház (Budapest).

A pályázati szándékot az Előjelentkezési lap kitöltésével és a minősítési eljárásért fizetendő díj befizetését igazoló bizonylat másolatával - legkésőbb a pályázati kiírásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján való megjelenését követő 30 napon belüli (2015-ben legkésőbb május 7-éig) postai feladási dátummal kell jelezni a Szakmai Minősítő Testületnek címzett, a Nemzeti Művelődési Intézet címére küldött levélben (1011 Budapest, Corvin tér 8.). 

 

A pályázatok részletes feltételei elérhetőek a következő linkeken:

Pályázati dokumentáció a "Minősített Közművelődési Intézmény Cím" elnyerésére

Pályázati dokumentáció a "Közművelődési Minőség Díj" elnyerésére

A címet és a díjat 2016-ban is a magyar kultúra napján adja át az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk