SZAKMAI HÍREK

Sürgős adatkérés a megyében dolgozó kollégáktól

2012. július 31., 13:09 | MMK |

Juhász Zsófia, a Fejér Megyei Művelődési Központ igazgatója ma levélben fordult a megyében dolgozó kollégákhoz, mindenkihez, aki a településeink kulturális, közművelődési feladatellátásában részt vesznek, hogy segítsék a megújuló Magyar Művelődési Intézet munkáját azzal, hogy gyorsan válaszolnak a minisztériumi háttérintézmény honlapján olvasható adatkérésre.

Mint az ismeretes, Závogyán Magdolna lett az új főigazgató asszony a Magyar Művelődési Intézet élén, akinek érdekérvényesítő képessége kiváló, de csak úgy tud hatékonyan fellépni a kistelepülési kultúra érdekében, ha friss adatokat kap a településekről.

A Fejér Megyei Művelődési Központ közvetítő funkciót lát el a települések és a háttérintézmény között, mely az új főigazgatónak köszönhetően mostantól még hatékonyabban működhet.

Juhász Zsófia arra kérte a településeken dolgozó kollégákat, hogy a nyári szabadságukat megszakítva olvassák el a főigazgató asszony kérését és küldjék meg a szükséges információkat. Závogyán Magdolna adott helyen, adott körben a most leadott adatokból készített összesítővel a kezében tudja képviselni a magyar közművelődés ügyét.

Fontos, hogy a megye minden területéről és az eltérő intézménytípusokból érkezzenek adatok, hiszen minden intézmény, feladatellátó, önkormányzat más szemszögből, más keretek között látja a kultúra mecenatúrájának helyzetét.

Véleményeiteket szerda (augusztus 1.) 12-ig várják a megyei intézményben.
Az idő rövidsége miatt elnézést kér a megyei igazgató.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk