Hastánc-oktatás felnőtteknek

ÚJ KEZDŐ HASTÁNC TANFOLYAM INDUL FELNŐTTEKNEK KORRA ÉS TESTALKATRA VALÓ TEKINTET NÉLKÜL 2011. FEBRUÁRJÁBAN! Ingyenes bemutató óra február 3-án, csütörtökön 17.30  órakor!

Helyszín:

Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Foglalkozások csütörtökönként 17.30-18.30 óráig. A kezdő tanfolyam 10 alkalomból áll, beiratkozás az első órán, azaz február 10-én! További részletek:  a 06 20 9983700-as telefonon, vagy a www.amazontanc.hu honlapon.

A bemutató órára jöhetsz utcai ruhában, felszerelést nem kell hozni, és nem kell előre bejelentkezni. Az órán szó lesz a hastáncról, bemutatunk néhány koreográfiát, és lehetőség lesz kipróbálni néhány mozdulatot is. Táncoktató: Szigeti Kata. Becsatlakozási lehetőség a harmadik óráig!

Ha szeretnéd elsajátítani a nőies mozgást, a királynői tartást képzett táncpedagógustól, ha szeretnéd elfogadni a testedet és kellő önbizalommal járni-kelni a világban, ugyanakkor megismerkednél a keleti tánc alapjaival, és szívesen tartoznál egy jó közösséghez, akkor nálunk a helyed! Azt nem ígérem, hogy azonnal profi hastáncossá válsz, de mindenképpen gazdagabb leszel lelkileg, nőiességben és önbecsülésben! Miközben elsajátíthatod a tánc technikai alapokat, koreográfiákat is tanulhatsz és egyszerűen jól érezheted magad!

 


 

 "Mi nők, sokféle okból választjuk a hastáncot: van, aki önbizalom növelés miatt, van, aki a párja miatt, van, aki a szebb alak reményében, van, aki a tánc kedvéért, van, aki a keleti stílus miatt, van aki a barátnője miatt- és van, aki már olyan sokat hallott róla, hogy úgy érzi, a végére kell járnia ennek a dolognak. Az egyik legnyomósabb ok azonban mégis az, hogy ez az a táncműfaj, amit sosem késő elkezdeni."

A Művészetek Háza tükrös termében második éve folyik hastánc-oktatás. A tanfolyamokat ingyenes bemutató órák előzik meg, s aki kedvet kap e mozgásforma elsajátításához, szerda esténként összesen 10 alkalommal gyakorolhatja a hastáncművészet alapjait, később pedig haladó tanfolyamon fejlesztheti tudását.

Az oktató, Szigeti Kata  (www.amazontanc.hu) Kallós Béláné Sári néni szárnyai alatt évekig csiszolta balett és tánctudását Székesfehérváron. Végzettségét tekintve mérnök, de évek óta képzi magát hastáncban és más táncos műfajokban, nemrég moderntánc-oktatói képesítést szerzett a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél. Célja, hogy minden érdeklődővel megismertesse a tánc és a mozgás örömét; kortól, testalkattól és tehetségtől függetlenül. A helyes tánctechnika, testtartás és a testtudatosság híve, amely oktatási rendszerében összekapcsolódik mindezek filozófiájával.

"A hastánc tanulását azoknak ajánlom, akik képzett táncpedagógustól szeretnék elsajátítani a nőies mozgást, a királynői tartást. Azoknak, akik szeretnék elfogadni a testüket, és kellő önbizalommal járni-kelni a világban, ugyanakkor megismerkednének a keleti tánc alapjaival, és szívesen tartoznának egy jó közösséghez. A csoport résztvevői lelkileg is gazdagodnak, és nőiességben, önbecsülésben is többek lesznek. A foglakozásokon kívül is vannak rendszeres összejövetelek, ahol a barátságok is tovább mélyülhetnek."

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk