HÍREK

Népdalos szakmai délután

2017. február 08., 19:49 | MMK | M. K.

Tisztelt Felkészítő tanárok,
Dalkörvezetők!

 

Kitartó és elkötelezett szakmai zsűrink tagjai, akik a közelmúlt népzenei minősítőit zsűrizték, valamint a Pesovár Ferenc Népdaléneklési- és Népzenei Verseny területi bemutatóit végighallgatták/végighallgatják, s szakmai tanácsokkal és útmutatással szolgálnak az egyes versenyek után, most - a megyei döntő előtt - egy szakmai délutánon megosztják velünk a tapasztalataikat, észrevételeiket.


Nagyon örülünk, ha a zsűri tagjai adnak néhány javaslatot a döntős bemutatkozásokra és a jövőbeni munkára vonatkozóan. Szívesen vesszük, ha kérdéseitekkel Ti is segítitek a felkészülést, hiszen a területi bemutatók és a minősítők során nagyon sok téma felbukkant, és esetleg az adott délutánon (az idő rövidsége miatt) nem sikerült megnyugtató válaszokat kapni a felmerülő kérdésekre. Örömünkre szolgál, ha olyan felkészítők is eljönnek, akik most nem indítottak versenyzőket, vagy nem kaptak meghívást a megyei döntőre.

Szeretettel várunk tehát minden kedves népdalkör vezetőt és felkészítő tanárt egy szakmai konzultációs délutánra, 2017. február 22-én 15.00-18.00 óráig a Fejér Megyei Művelődési Központ - Művészetek Házába!

Előadók:

Vakler Anna

Németh István

Varró János

 

A részvétel térítésmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Kérjük, részvételi szándékotokat jelezzétek 2017. február 16-ig a majornekati@fejermmk.hu címen.

Programok

Világjelek

2017. október 4. (szerda) 17:00
- 2017. október 29.

Művészetek Háza, kiállítóterem

Csajos est: Zsebünkben a boldogságunk...?

2017. október 25. (szerda) 18:00

Barátság mozi

Játékok textilből, fából, termésekből

2017. október 26. (csütörtök) 09:00

Mesterségek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk