CIVIL HÍREK

Új vezetőség, változatlan célok

2012. június 20., 17:50 | MMK |

Tisztelt Népművelők! Kedves Kollégák!

Tájékoztatlak Benneteket, hogy - amint azt már sokan tudjátok - a Fejér Megyei Népművelők Egyesülete 2012. április 17-én tisztújító közgyűlést tartott, amelyen új vezetőséget választott. Megtiszteltetés  számomra, hogy a leköszönő Bóka Máriát, aki eddig szinte egy személyben volt motorja az egyesületnek, a tagság bizalma és szavazatai alapján válthattam az elnöki poszton. (Jelenleg a civil szervezet vezetése mellett a székesfehérvári Köfém Nonprofit Kft. által működtetett ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház igazgatója vagyok.)

Az egyesület vezetésének további két tagja Juhász Zsófia, a Fejér Megyei Művelődési Központ igazgatója és Berdó Erika, a móri Lamberg-kastély Kulturális Központ munkatársa lett.

Bóka Máriának köszönjük az elmúlt évek munkáját! Köszönjük, hogy összetartotta az egyesületet! Reméljük, hogy lelkesedésére, kapcsolataira jövőben is számíthatunk!

Öröm számunkra, hogy az egyesület tagsága fiatalokkal gyarapodott, és reméljük, ez a fiatalítás lehetővé teszi, hogy az egyesület, mint csapat együtt maradjon. Próbálunk számukra is vonzó szakmai programokat kínálni, és szeretnénk, hogy a Fejér megyei népművelők (művelődésszervezők, kulturális szakemberek) találkozói, együttlétei továbbra is jó hangulatúak legyenek!

A vezetőség egyik legfontosabb feladatának tartja új pénzügyi források felkutatását. A "kassza" feltöltését pályázatok írásával és - esetleges - támogatók megszerzésével próbáljuk elérni.

Az egyesület továbbra is szorosan együtt kíván működni a Megyei Művelődési Központtal, mint szakmai szervezettel, felhasználva az ott dolgozók szakmai felkészültségét. Várjuk az idősebb kollégák tanácsait, akik tapasztalatára továbbra is számítunk! És természetesen a programok összeállításánál számítunk a Ti javaslataitokra, ötleteitekre is!

Reméljük, hogy a nyári szabadságok után, augusztus végén - szeptember elején (a Ti javaslataitokat is figyelembe véve) már konkrét szakmai programtervet tudunk küldeni számotokra!

A vezetőség nevében is kívánok minden tagtársunknak a nyárra jó pihenést! Az őszi munkakezdéshez energiát, a rendezvények szervezéséhez és lebonyolításához pedig nagyon sok sikert kívánok!

Üdvözlettel és barátsággal:

Simon József
Juhász Zsófia
Berdó Erika

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk