CIVIL HÍREK

Indul a Népzenei Műhely szombati táncházsorozata

2011. szeptember 20., 21:13 | MMK |

A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület és a Fejér Megyei Művelődési Központ októbertől újraindítja táncházi sorozatát.

A program a  megszokottól eltérően 14 órakor kezdődik kézműves foglalkozással, amit a Fejér Megyei Népművészeti Egyesület tagjai tartanak, majd 16 órától gyermektáncházzal folytatódik. A program a helyszínt biztosító VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Háznak, valamint a közreműködők és szervezők önkéntes munkájának köszönhetően ingyenes, és ezen nem is kívánunk változtatni.

Szeretettel látjuk azokat a szülőket, akik minden hónap utolsó szombatján szívesen töltenek velünk, családjukkal és más családokkal pár órát azért,
- mert ők is vágynak egy kis kulturális kikapcsolódásra,
- mert örülnek annak, hogy gyermekeik felszabadultan játszanak és énekelnek.

Szeretettel várunk minden gyermeket, aki szeret táncolni, kézműves alkotásokat létrehozni, szeret ugrabugrálni és szeretné bemutatni az új kopogós cipőjét, és örül, hogy szülei vele játszanak.

És szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki csak hallgatni szeretné a zenét - és nézni azt, hogy mások mit csinálnak. Mert néha az is jó!

Október 29-én, szombaton családi programunkra hívjuk a székesfehérvári és a Fejér megyei családokat, gyemekeket, apukákat anyukákat és nagyszülőket. A táncházat Kneifelné Laczkó Kriszta vezeti, muzsikál a Szedtevette zenekar.

A következő időpont: november 26., szombat.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk