ÓPERENCIA

Tartalmas vakáció

2013. július 15., 01:07 | MMK | Sevella Zsuzsanna

Programokban gazdag napokat töltött Balinkán, a Tölgyes Táborban június 24-től június 29-ig az a húsz táci kisdiák, akiket kiválasztottunk "Az Óperencián innen és a tanórán túl" című programsorozat keretében megrendezett Olvasótáborba.

A tábori életet hamar megszokó diákok lelkesedéssel és fegyelemmel vettek részt a napi programokon. A korosztálynak megfelelően a meséket választottuk fő témának. A bőséges kínálatból mindenki talált kedvére valót.

A szakmai foglalkozásokat egyéb programokkal bővítettük. A hét folyamán voltunk túrán a Gaja-patak mentén, elgyalogoltunk az Alba Regia Forráshoz. Beutaztunk Székesfehérvárra a Skanzenbe, ahol a Mesterségek Házában Komendó Gabriella segítségével megismerkedtünk a gyékénnyel, majd Gonda Emma a gyöngyökkel varázsolta el a gyerekeket. Szerda este volt táncház a Barátok zenekarral, mely rendkívül élvezetesre sikeredett. Péntek délelőtt izgalmas és látványos hangszerbemutatót tartott Varró János.

A nebulókat elkísérte tanító nénijük, Szilvi néni, aki anyáskodó gondoskodással, türelemmel és nagy szeretettel terelgette tanítványait.

Ezt az együtt töltött időt nem felejtjük el, s bízunk benne, hogy jövőre a ráckeresztúri iskolásokkal is ilyen sikeres hetet zárunk.

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk