SZAKMAI HÍREK

Tisztújítás a szövetségben

2013. április 24., 15:25 | KKOSZ |

A Kulturális Központok Országos Szövetsége 2013. április 17-18-án Pakson tartotta tavaszi konferenciáját és tisztújító közgyűlését.

Ennek keretében az országban működő legnagyobb művelődési intézményeket összefogó szakmai szervezet elnökévé Szente Bélát, a Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba) igazgatóját választották. Az új elnökség soraiba a tagság dr. Birnbaumné Pintér Máriát (Gyöngyös), Joós Tamást (Budapest), Matókné Kapási Juliannát (Szekszárd) és Neveda Amáliát (Veszprém) delegálta. A Felügyelő Bizottság tagjai: Csengei Ágota (Keszthely), Józsa Katalin (Kecskemét), Várhalmi András (Budapest).

A szakmai tanácskozás programjában Beke Márton, az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkárság Közművelődési Főosztályának vezetője ismertette a minisztérium jövőbeni kulturális-szakpolitikai irányvonalait. A konferencia második napjának fókuszában a közművelődési intézményrendszer átalakulásából adódó változások és azok hatásainak  áttekintése, elemzése állt.

Az új vezető testület megköszönte a leköszönő elnökség munkáját, és továbbra is elsődleges céljának fogalmazta meg a szakmai felelősség szem előtt tartását, a minőség folyamatos biztosítását, valamint az intézményi hálózat hatékony érdekképviseletét.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk