FELHÍVÁSOK

Terítéken a papírszínház

2012. május 04., 12:20 | MMK |

A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus folytatja felnőtteknek szóló bábkészítő tanfolyam-sorozatát. A sorozat különböző részeiben neves bábkészítők, bábművészek ismertetik meg a hallgatókat egy-egy bábtechnikával, anyaggal, vagy alkotói eljárással, ezúttal a papírszínházzal.

A képzés elsősorban olyan eljárások alkalmazásába avatja be az érdeklődőket, amelyek a kevés tapasztalattal rendelkezők - kis segítséggel akár gyermekek - számára is elsajátíthatók. Az egyedi, szép kivitelű bábok a bábművészet legmodernebb esztétikai kívánalmai szerint készülnek. A tanfolyam egyes részei egymástól függetlenül elvégezhetők, a több modulban is részt vevők kedvezményben részesülhetnek.

Sorozatunk tizenegyedik részében családi papírszínházat készíthetünk Mátravölgyi Ákos, Blattner-díjas báb- és díszlettervezővel. 

A tanfolyamot óvodapedagógusoknak, bábcsoportvezetőknek, bábjátékosoknak, műve­lő­dés­szer­ve­zőknek, játszóház-vezetőknek, ezermestereknek, kézműveseknek, kreatív szülőknek, nagyszülőknek ajánlják.

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk