HÍREK

Nyugállományba vonult a ház szíve és lelke

2017. február 01., 17:49 | MMK |

Reif Gáborné kollégánkat búcsúztattuk nyugdíjba vonulása alkalmából 2017. január 31-én. Az eseményen jelen voltak intézményünk jelenlegi alkalmazottai, volt kollégák és számos jó barát is.

Reif Gáborné odaadó munkájával 34 éven keresztül szolgálta az intézmény életét. Sokoldalú személyiségének köszönhetően több munkaterületen is kipróbálta magát.

A 90-es évek közepétől az intézmény rendezvény-koordinátora és a ház asszonya lett. Ekkor költözött az intézmény a Liszt Ferenc utcából a III. Béla király térre. A Művészetek Házában munkaköre új feladatokkal bővült, a ház méretének, a más cégekkel való együttélésének, a megváltozott munkatársi létszámnak, az új igényeknek megfelelően. Munkaideje jelentős részét a ház termeinek eseti bérbeadásával kapcsolatos teendők töltötték ki. 2006-ban munkája elismeréseképpen tanácsosi címet kapott.

Az együtt töltött évek alatt pontosan, lelkiismeretesen végezte művelődésszervezői munkáját: igazi megbízható háttéremberként működött az intézmény mindennapi életében.

Gabi személyében egy sokoldalú, humoros, szeretnivaló, segítőkész, türelmes embert ismerhettünk meg, akire mindig minden körülmények között számíthattunk: jelenléte biztonságot nyújtott a ház mindennapjaiban, odaadó gondoskodásával családias hangulatot teremtett számunkra.

Köszönjük Gabinak az együtt töltött éveket, a sok segítséget és a rengeteg jópofa viccet, amellyel színesítette a ház életét, békés, nyugalmas nyugdíjas éveket kívánunk!

A Fejér Megyei Művelődési Központ kollektívája

  

 

 

 

 

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk