SZAKMAI HÍREK

Statisztikai adatszolgáltatás a közművelődési tevékenységekről

2012. február 13., 23:00 | MMK |

A Fejér Megyei Művelődési Központ, mint  megyei közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató szervezet, minden évben részt vesz a szakminisztérium megbízásából az éves közművelődési statisztika megyei összegyűjtésében, összegzésében, elemzésében.

Az adatszolgáltatás a 257/2010.(XI.9.) Kormányrendelet alapján kötelező minden alapfeladatként közművelődési tevékenységet folytató szervezet számára (költségvetési szervek, társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, vállalkozások).

Felhívjuk az érintettek figyelmét arra, hogy a központi költségvetésből elnyerni kívánt támogatásoknál, így Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés és Népművészet Kollégiuma által kiírásra kerülő pályázatoknál előfeltétel lehet a statisztikai regisztráció és adatszolgáltatás!

A közművelődési statisztika 2011-es adatlapja letölthető, illetve az online kitöltés lehetősége megnyílt. Azok az intézmények, egyesületek, melyek online rendszerben adták fel a statisztikát, ebben az évben is hasonlóan végezzék azt.

 

Az adatlap letöltés/online feladás címe változott: http://kultstat.nefmi.gov.hu

 

Beküldési határidő: 2012. március 1.

 

Akik postán adják fel a kitöltött statisztikai adatlapot, azok kérjük, intézményünk címére küldjék el azt, ne a minisztériumba:

 

Fejér Megyei Művelődési Központ

8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

 

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az intézményünkbe (postán) érkező adatlapok feldolgozását is csak március első hetében engedi a rendszer, ezért kérjük Önöket a határidő pontos betartására.

Minden, a statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos kérdésben forduljanak bizalommal Gonda Emma munkatársunkhoz, a 22/313-175 telefonon, vagy a fejermmk@datatrans.hu, vagy az emmagonda@fejermmk.hu e-mail címen.

 

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk