SZAKMAI HÍREK

Statisztikai adatszolgáltatás

2013. január 14., 12:49 | MMK |

A Fejér Megyei Művelődési Központ, mint megyei közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató szervezet, a szakminisztérium megbízásából minden évben részt vesz az éves közművelődési statisztika megyei összegyűjtésében, összegzésében, elemzésében.

     Az adatszolgáltatás a 243/2011.(XI.22.) Kormányrendelet alapján kötelező minden alapfeladatként közművelődési tevékenységet folytató szervezet számára (költségvetési szervek, társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, vállalkozások).

Felhívjuk az érintettek figyelmét arra, hogy a központi költségvetésből elnyerni kívánt támogatásoknál, így a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés és Népművészet Kollégiuma által kiírásra kerülő pályázatoknál előfeltétel lehet a statisztikai regisztráció és adatszolgáltatás!

A közművelődési statisztika 2012-es adatlapja letölthető, illetve az online kitöltés lehetősége megnyílt. Azok az intézmények, egyesületek, melyek online rendszerben adták fel a statisztikát, ebben az évben is hasonlóan végezzék azt.

 

Az adatlap letöltés/online feladás címe változott: http://kultstat.emmi.gov.hu/

 

Beküldési határidő: 2013. március 1.

 

Akik postán adják fel a kitöltött statisztikai adatlapot, azokat kérjük, intézményünk címére küldjék el azt, ne a minisztériumba:

 

Fejér Megyei Művelődési Központ

8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

 

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az intézményünkbe (postán) érkező adatlapok feldolgozását is csak márciusban engedi a rendszer, ezért kérjük Önöket a határidő pontos betartására.

Minden, a statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos kérdésben forduljanak bizalommal Gonda Emma munkatársunkhoz, a 22/313-175 telefonon, vagy a titkársag@fejermmk.hu vagy az emmagonda@fejermmk.hu e-mail címen.

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk