SZAKMAI HÍREK

Egészségügyi szervező alapszak (BSc) - Egészségturizmus-szervező szakirány

2010. november 15., 13:09 | MMK | P. A.

Magyarország gyógyászati-, szállodai- és wellness kínálata hatalmas turisztikai lehetőség. Ennek kihasználása és fejlesztése új szemléletű, korszerű tudású munkatársakat igényel. Ezt kínálja a Szent István Egyetem Egészségügyi szervező alapszak (BSc) -Egészségturizmus-szervező szakiránya, amely a kialakuló "egészségipar", a gyógyturizmus szakembereit képezi.

A rendkívül sokszínű képzési programok az alapozó egészségügyi-, informatikai-, gazdasági-, jogi- és idegennyelvi ismereteket számos új tudásanyaggal egészítik ki. A turizmus oktatásában az általános tantárgyak mellett megjelent pl. a Wellness termékcsoport, a Vízgyógyászat, a Természetgyógyászat, a Fitness és a különféle alternatív gyógyászati terápiák. Új tantárgyak pl. az Egészségföldrajz, a Táplálkozástan és gasztronómia, Turizmus pszichológiája, az Egészségturisztikai programkészítés, stb.

A képzés a közművelődésben dolgozók számára is ajánlatos, hiszen ezzel a tudással a kultúra-közvetítés, a kulturális turizmus és az egészségturizmus szervesen összekapcsolható.

 

További részletek a www.eki.szie.hu honlapon.

 

Budapesten az oktatás helyszíne:

Magyar Kultúra Alapítvány (MKA),

1014 Budapest, Szentháromság tér 6.; www.mka.hu; mka@mka.hu .

 

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk