PÁLYÁZATOK

Ismét Zene-zoom

2011. október 09., 18:26 | MMK |

A Fejér Megyei Művelődési Központ
Zene-Zoom fotópályázata

 

A fotók témája: koncertek.

A fotózás helyszínei:

FEZEN Klub
Székesfehérvár, Takarodó u. 1.
A koncertek időpontjai a www.fezenklub.hu oldalon találhatóak.

Műhely Kávéház
Székesfehérvár, Ady E. u. 11.
A koncertek időpontjai a www.muhelykavehaz.hu oldalon találhatóak.

A képeket kizárólag CD-n lehet beadni, JPEG vagy PDF formátumban. A képek felbontása legalább 5 MP (2582x1936) legyen.   A fotó bármilyen technikával és színben készülhet (fekete-fehér, szépia, színes...).

A nevezési díj bruttó 500 Ft, amely összesen 5 db képet foglal magában, és ami a zsűri valamint az előállítási költség fedezésére szolgál. 5 db fotón felüli nevezésnél képenként + bruttó 500 Ft terheli a nevezési díjat.

A fotózás címét, időpontját, helyszínét, valamint a fotókon szereplő együttes(ek) nevét kötelező megadni a jelentkezési lapon.

A CD-ket, a jelentkezési lapot, és a nevezési díjat személyesen vagy postai úton lehet elküldeni a Fejér Megyei Művelődési Központba. Cím: 8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. (volt Barátság háza), személyesen a titkárságon, 16 óra után a portán lehet leadni. A postán küldött CD-k esetleges sérüléséért az intézmény nem vállal felelősséget.

A képek beküldési határideje: 2011. december 1., csütörtök 16 óra

A beérkezett képeket - amennyiben azok megfelelnek a fent sorolt kritériumoknak - a zsűri értékeli, és javasolja nyereményekre, valamint kiállításra. "A legjobb koncertkép" címet elnyert fotók megjelennek a Fehérvár című városi hetilapban, valamint különböző koncertbelépőket nyernek a fotósok.

Értesítés az eredményről: 2011. december 5., hétfő

A pályázó a jelentkezési lap aláírásával tudomásul veszi a felhívásban soroltakat, és garantálja, hogy a pályázatra saját, eredeti műveit küldi be, és egyúttal nyilatkozik, hogy az ábrázolt személyek személyiségi jogait nem sértik.

A rendezők a beküldött fotókat a kiállítás propagandája és katalógus illusztrálására díjmentesen felhasználhatják, és szerepelhetnek a fotópályázathoz kapcsolódó kiállításokon, valamint a Fehérvár című hetilapban. Minden más célú felhasználás csak a szerző előzetes hozzájárulásával történhet.

 
Kapcsolódó anyagok:

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk