HÍREK

Zsűrizett Zene-zoom

2014. október 21., 23:10 | MMK | Sz. E.

Szép eredmények születtek az idei Zene-zoom pályázaton: a beérkezett képeket 2014. október 20-án zsűrizte a szervezők által felkért három fotográfus.

A Fonódás Kulturális Egyesület a "Székesfehérvári fonódások" című, TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. számú pályázat keretében, az Art Faktor művészeti versenyen belül rendezte meg az immár hagyományos Zene-zoom fotópályázatot, amelyre idén 26 kép érkezett.


A fotók többségét az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium szorgos fiataljainak köszönhetjük. Reméljük, jövőre is ugyanilyen lelkesedéssel vesznek részt pályázatunkban. Az általunk felkért szakmai bizottság feladata volt, hogy 1., 2. és 3. helyezettet javasoljon a résztvevő diákok közül.

Az elmúlt évekhez képest kevesebb kép érkezett be, a zsűrinek így nehezebb dolga volt. Könnyebb helyzetben lettek volna, ha a sok jó kép közül válogathatnak, de a tanácskozás alapján így is szép eredmények születtek, melyet majd október 27-én, a kiállítás 17 órakor kezdődő megnyitóján teszünk nyilvánossá.

 

A szakmai zsűri véleménye:

A zene fotókon való megjelenítése nehéz műfaj, de a fiatalok bátran kísérletezhettek volna. Hiányoltuk a vagányságot, a "bevállalást". Minden résztvevőt rábeszélünk a folytatásra, arra, hogy merjék a korukból fakadó pimasz meglátásaikat fotókon is megfogalmazni. Járjanak nyitott szemmel és keressék a jó pozíciókat, próbáljanak meg beférkőzni olyan izgalmas helyekre is, mint a backstage.

Járdány Bence - fotográfus
Rónai Gergely - fotográfus
Rostásy Szabó Mihály - fotográfus

 

 

A szervezők nevében gratulálunk minden résztvevőnek és szeretettel várjuk őket, valamint vendégeiket, hozzátartozóikat a kiállítás megnyitójára, a Művészetek Háza földszinti folyosógalériájába.
Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk