Civil hírek

Önkéntes koordinátor kerestetik

Önkéntes regionális (Közép-Dunántúl) koordinátort keres az UNICEF, Ébresztő-óra gyerekjogi programjához.

tovább »

FehérVÁRjáték

A Fonódás Kulturális Egyesület sikeresen pályázott az "Új Belváros - Várkörút rehabilitációja" című városrehabilitációs projektben megvalósuló programra. Programunkkal a Játszótárs Játékkészítő Műhely közös játékra invitálja Székesfehérvár belvárosi általános iskoláinak 3. és 4. osztályos tanulóit.

tovább »

Együtt voltunk

A Vörösmarty Rádió Esti beszélgetések című műsorában 2015. február 10-én este Együtt van (játszik, alkot, gondolkodik, együttműködik) a család! címmel beszélgetés hangzott el a Játszótárs Játékkészítő Műhely eddig tevékenységéről.

tovább »

Mi a SZÖSZ?

A Játszótárs Játékkészítő Műhely újból indult a SozilaMarie pályázaton. A pályázat a http://www.sozialmarie.org/projektek/mi_a_szosz_.4550.html címen olvasható. Ha tetszik, szavazzatok ránk! Köszönjük: Sevella Zsuzsa és Gonda Emma

tovább »

Trainspotter

Végéhez ért a "Trainspotter témanap" - a Fonódás Kulturális Egyesület a "Székesfehérvári fonódások" című TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. számú pályázat keretében megtartott programsorozat.

tovább »

Bocskorszíj - a bőrműves szakkör

Havi egy alkalommal szervezett Bőrműves szakköri foglalkozásokat Székesfehérváron a Tóvárosi Általános Iskolában a Fonódás Kulturális Egyesület, a TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537 "Székesfehérvári Fonódások" című projektjének keretében.

tovább »

Disznóvágás faluhelyen

A Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósított TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban az "Őrizzük meg apáink örökségét" témanapok keretében a székesfehérvári ovisok és kisiskolások olyan hagyományokkal ismerkedhettek meg, amelyek a falusi élethez elengedhetetlenül hozzátartoztak. A programokhoz a Terepjárók DSE biztosította a szakoktatókat.

tovább »

A pillangók szabadok

A Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány és a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház társadalmi érzékenyítés és szemléletformálás céljából színházi előadást szervez Székesfehérváron, a Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapján, 2014. december 3-án.

tovább »

Színháznézőben a Kodály Gimnázium

A Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósított TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban a "Művészbejáró" témanapok keretében a Székesfehérvári Kodály Zoltán Gimnázium tanulói 2014. november 13-án a budapesti Katona József Színházban A két Korea újraegyesítése című színművet tekintették meg.

tovább »

Kovácsolás és savanyúvíz

A következő alkalommal a kovácsolást ismerhették meg a gyerekek a gyakorlatban, valamint a Mohai savanyúvíz történetéről hallhattak érdekes beszámolót.

tovább »

Szüretelés apáink idején

A Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósított TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban az "Őrizzük meg apáink örökségét" témanapok keretében a székesfehérvári ovisok és kisiskolások olyan hagyományokkal ismerkedhettek meg, amelyek a falusi élethez elengedhetetlenül hozzátartoztak.

tovább »

Kirándultak a népművelők

A Fejér Megyei Népművelők október 20-án megrendezett szakmai kirándulásán 35-en vettek részt, úti céljuk Veszprém és Balatonfüred volt.

tovább »

Cosi fan tutte

2014. október 8-án a Székesfehérvári Kodály Gimnázium tanulóinak lehetőségük nyílt részt venni az Operaház új bemutatójának főpróbáján a Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósított TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban, a "Művészbejáró" témanapok keretében.

tovább »

Látogatás a Müpa fesztivál színházában

2014. október 3-án a Művészetek Palotájának Fesztivál Színházában jártak a Kodály Zoltán Gimnázium diákjai a Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósított TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban a "Művészbejáró" témanapok keretében. A Bozsik Yvette Társulat előadásában a Mozart Varázsfuvola című operája alapján készült táncjátékot tekintették meg.

tovább »

Nyári filmek készültek

Jól sikerült táborozásról érkezett haza a múlt hét végén a Start és az Animono műhely. A Motívum Kulturális Egyesület szervezésében Balatonszemesen dolgoztak és pihentek július 28. és augusztus 1. között.

tovább »

Újabb pályázati lehetőség civil szervezeteknek

Újabb pályázati lehetőség nyílt meg a Székesfehérváron működő civil szervezetek előtt: szociális és esélyegyenlőségi programok, feladatok megvalósításának támogatására lehet pályázni augusztus 15-ig.

tovább »

Hasznos táborozás

Játszani jó - alkotni jó! napközis tábort tartott a Fonódás Kulturális Egyesület a Feketehegy - Szárazrét Közösségi Házban, 2014. július 28-tól augusztus 1-ig.

tovább »

Lásd BAROKKban a világot! - alkotótábor általános iskolásoknak

Németh László gondolatait alapul véve tervezgettük és szerveztük már hónapok óta a Velencén megrendezett, a barokk korral foglalkozó Székesfehérvári Ifjúsági Tábor szakmai programját.

tovább »

Játék a családokkal, a családokért

Januárban kezdődtek a Játékkészítő Műhely havi foglalkozásai a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban a Fonódás Kulturális Egyesületnek köszönhetően: az egyesület sikeresen pályázott a "Szociális városrehabilitáció Szárazréten" projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására.

tovább »

Nyert a Motívum

Szociális és esélyegyenlőségi programok, feladatok fehérvári megvalósításának támogatása céljára hirdetett nyílt pályázatot májusban Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Humán Közszolgálati Szakbizottsága, a városban bejegyzett civil szervezetek számára.

tovább »

Jótékonysági est az abai templomért

Az Abai Református Egyházközség szeretettel hív minden érdeklődőt jótékonysági rendezvényükre, amelyet az abai református templom felújításának javára szerveznek július 13-án, vasárnap 17 órakor az abai református templomban.

tovább »

Kreatív papír - a kreativitás és a papír elválaszthatatlan fogalompár

Az István Király Általános Iskola 5. B. osztályos tanulói vesznek részt a Fonódás Kulturális Egyesület TÁMOP 3.2.13-12/ 1-2012-0537 Kreatív papír témanapok programjain.

tovább »

Újabb pályázatok a civil szervezeteknek

Újabb pályázati lehetőség nyílt meg a székesfehérvári civil szervezetek előtt május 9-től. Nyugdíjas rendezvények, valamint szociális és esélyegyenlőségi programok megvalósítására lehet pályázni május 23-ig. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Juhász László civil tanácsnok.

tovább »

Tánc- és drámapedagógia iskolásoknak

A Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósítandó TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban a székesfehérvári iskolások tánc- és drámapedagógiai témanapokon is részt vehetnek.

tovább »

Kistérségi tanácsadó fórum

A Fejér Megyei Civil Információs Centrum tisztelettel meghívja Önt és munkatársait Kistérségi tanácsadó fórumra.

tovább »

Kaptár füzetek III.

A Kaptár Ifjúsági és Prevenciós Iroda tematikus szakmai füzetekkel segíti a szakemberek munkáját. A szakmai kiadványok mindennapi gyakorlati szükségességét a szerzők meghívásával kívánjuk az érdeklődők számára jobban megérteni interaktív szakmai workshopok keretében,

tovább »

Veszprémben jártak a Kodály Zoltán Gimnázium diákjai

2014. április 30-án a Veszprémi Petőfi Színház Gorkij Éjjeli menedékhely című előadásán vettek részt a Székesfehérvári Kodály Zoltán Gimnázium tanulói a Fonódás Kulturális Egyesület által megvalósított TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0537. azonosítószámú pályázatban a "Művészbejáró" témanapok keretében.

tovább »

Projektzáró sajtóközlemény

A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társaságának (M-ART), a TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0369 azonosítószámú pályázata ?Megyejáró Kreativitás? című projektjének indulásakor beszámoltunk a projekt céljairól és módszereiről, most annak megvalósult formájáról, eredményeiről, és folytatásáról szeretnénk hírt adni.

tovább »

Pásztorfaragó szakkör Iváncsán

A település ifjúsági kultúrájának fejlesztése érdekében intenzív népművészeti kézműves szakkört szerveztünk Iváncsán.

tovább »

„Használható természet” szakkör Iváncsán és Úrhidán

Havi egy alkalommal szervezett kézműves szakköri foglalkozásokat a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága a TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0369 Megyejáró kreativitás című projektjének keretében Iváncsán a Mesepalota Művészeti Óvodában és Úrhidán a Tündérkert Óvodában.

tovább »

Izgalmas mesevilág

A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-Dunántúli Regionális Társasága a TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0369 Megyejáró Kreativitás című projektjének keretében 2013 második félévében is sikeresen megtartotta foglalkozásait a megye több településén.

tovább »

Újabb Családi Játékkészítő Műhely Székesfehérváron

A Fonódás Kulturális Egyesületnek köszönhetően, aki sikeresen pályázott a "Szociális városrehabilitáció Szárazréten" projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására, a szárazrétiek számára is elérhetővé válik lakókörzetükben ez a családi program.

tovább »

Kirándultak a népművelők

A Fejér Megyei Népművelők Egyesülete őszi szakmai kirándulásán közel negyvenen vettek részt: október 21-én Tatabányára, Majkra és Magyaralmásra látogatott az egyesület.

tovább »

Civil Nap 2013

Szeptember 28-án 9 órától rendezik meg a székesfehérvári civil szervezetek bemutatkozását a Városház téren.

tovább »

Közhasznúsági jelentések

A Motívum Kulturális Egyesület, a Fonódás Kulturális Egyesület és a Fejér Megyei Népzenei Műhely közhasznúsági jelentése a 2012-es évről.

tovább »

Vége a mesebeli birodalomban való utazásnak

Tapasztalás, tanulás, figyelem és gondolkodás - ezek jellemezték a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat Dunántúli Regionális Társasága a TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0369 Megyejáró Kreativitás című projektjének keretében megtartott Mesék és hősök témanapok, illetve a Játékkészítő havi szakkör foglalkozásait.

tovább »

Új tagok a szövetségben

A Népművészeti Egyesületek Szövetsége (NESZ) május 25-én tartotta küldöttgyűlését a Hagyományok Háza színháztermében.

tovább »

Mazák Gyula emlékérmes

Május 14-16 között rendezték meg a Magyar Népművelők Egyesülete 30. vándorgyűlését, melynek az idén Szeged adott otthont. A Szent-Györgyi Albert Agóra dísztermében rendezett ünnepségen három szakembert tüntettek ki a közművelődés területén végzett tevékenységük elismeréseként.

tovább »

Felvételét kérte a M-ART

Május 25-én Budapesten, a Hagyományok Házában tartja soron következő küldöttgyűlését a Népművészeti Egyesületek Szövetsége (NESZ). A szervezetbe felvételét kérte a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-Dunántúli Regionális Társasága (M-ART) is, az egyesületet Kommendó Gabriella elnök képviseli a küldöttgyűlésen.

tovább »

Megyejáró kreativitás

A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat Dunántúli Regionális Társasága a TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0369 Megyejáró Kreativitás c. projektjének keretében 2013 áprilisában megkezdte foglalkozásait a megye több településén.

tovább »

Közgyűlési meghívó

Szeretettel hívjuk Tagjainkat a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége ? KÓTA 2012. évi beszámoló közgyűlésére 2013. május 27-én, hétfőn, 16.00 órára.

tovább »

Új célok a népművelők egyesületénél

A Fejér Megyei Népművelők Egyesülete 2013. május 6-án tartotta meg éves, rendes közgyűlését a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Házában.

tovább »

Pótfarsang és gyerekjátszó

A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület 2013. február 23-án tartja szokásos gyermekjátszó táncházát.

tovább »

Önkéntesekkel az újszegénység ellen

A SZITI Szociális Egyesület műhelykonferenciát rendez a TÁMOP 5.5.2-11/2 2012-0078 számú, "Bárki érintett lehet - Önkéntesekkel az újszegénység ellen" elnevezésű nyertes pályázatáról február 14-én, csütörtökön 10 órától a Fehérvári Civil Központban.

tovább »

Bárki lehet önkéntes!

A Mezőföldi Önkéntes Pont január végén három településen, Kulcson, Ercsiben és Pusztaszabolcson tart önkéntes tájékoztatót, felkészítést, ahol mind a leendő önkéntesek, mind a civilek, intézmények, önkormányzatok számára fontos információkat mondanak el.

tovább »

Civil fórum

Pályázati tájékoztató fórumot szervez a Fejér Megyei Civil Információs Centrum november 22-én, csütörtökön 17 órától a Fehérvári Civil Központban (Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.). A fórum meghívott vendége Beke Mihály András, aki a nemzetközi visegrádi alap pályázati lehetőségeit, ösztöndíjait, támogatásait mutatja be. A részvételi szándék a cic@echomail.hu mail címen vagy a 30 700 9012 telefonszámon jelezhető.

tovább »

Most nem, majd tavasszal

A Fejér Megyei Népművelők Egyesülete és a Fejér Megyei Művelődési Központ által 2012. október 29-ére meghirdetett "Buszon" szakmai kirándulása elmarad, hiszen kevesen jelentkeztek a megyéből. Az Egyesület vezetése és az intézmény szeretné, ha a kistelepülési kollégák nagyobb számban vennének részt a szakmai napon, így a kirándulással egybekötött találkozót, tapasztalatcserét tavaszra halasztják.

tovább »

A Népzenei Műhely őszi évadnyitója

A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület több programmal sikerrel pályázott a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés és Népművészet Kollégiumánál. Ennek keretében valósulnak meg a következő 3 hónap családi programjai is, melyek nyilvánosak, ingyenesek és kulturált szórakozási lehetőséget biztosítanak az egész család számára.

tovább »

Partnerségi Információs Nap

A Fejér Megyei Civil Információs Centrum Partnerségi Információs Napot rendez október 24-én, szerdán 17 óráról Móron, a Lamberg-kastélyban.

tovább »

"Buszon" mozgó szakmai nap

A Fejér Megyei Népművelők Egyesülete, a Fejér Megyei Művelődési Központtal közös szervezésben rendhagyó módon mozgó szakmai napot szervez a Fejér megyei közművelődésben dolgozó kollégák, civil szervezetek, települési vezetők, közművelődési referensek és nyugdíjas kollégák számára.

tovább »

A SZÉNA hírei

Új játszóház a "Mindenünk a család" című programsorozat számára, indul a Fészekrakó klub és indul az ingyenes munkába visszahelyezkedést segítő tanácsadás is a Civil Műhelyben.

tovább »

Új vezetőség, változatlan célok

A Fejér Megyei Népművelők Egyesülete 2012. április 17-én tisztújító közgyűlést tartott, amelyen új vezetőséget választott. A vezetőség egyik legfontosabb feladatának tartja új pénzügyi források felkutatását. A "kassza" feltöltését pályázatok írásával és - esetleges - támogatók megszerzésével próbáljuk elérni.

tovább »

Terembura kisház-nyitó

A Terembura Kulturális és Múzeumkommunikációs Egyesület otthonra, állandó helyszínre talált: június 9-én 10 órakor nyitják meg az egyesület kisházát Fehérváron, a Rác utca 15-ben. Az estig tartó rendezvénysorozatban vizuális játékok és táborkóstoló is helyet kapott.

tovább »

Vissza a jövőbe!

Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársát a SZITI Szociális Egyesület és a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány konzorciumi partnerségében megvalósuló TAMOP - 5.6.1.A-11/4. Vissza a jövőbe! Pártfogoltak társadalmi integrációját segítő program Fejér megyében c. projekt programindító fórumára.

tovább »

Jubileumi hangverseny

Az Alba Regia Vegyeskar szeretettel meghívja jubileumi hangversenyére, melyet a kórus alapításának 120., újjászervezésének 40. évfordulója alkalmából 2012. január 28-án 18 órakor rendez a Hiemer-ház báltermében.

tovább »

Farsangi táncmulatság Kiscsőszön

Február 4-én este farsangi táncmulatságot rendeznek Kiscsőszön. Mivel a Cifra Műhely Közhasznú Kulturális Egyesület jóvoltából a múzeumuban egy mérai cifra szoba a vendégkiállítás, a táncház vezértémája is Méra lesz.

tovább »

Farsangi karnevál a Fehérvári Civil Központban

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Civil Centrum Alapítvány, a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesületének és az Ecetes Plló közös farsangi batyubáljára!

tovább »

Családi program a Népzenei Műhellyel

December 30-án, pénteken ismét családi nap a Népzenei Műhellyel, a helyszín ezúttal is a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház.

tovább »

Családi program a Népzenei Műhellyel

November 26-án, szombaton ismét családi nap a Népzenei Műhellyel, a helyszín ezúttal is a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház.

tovább »

Foglalkoztatási fórum

A Nonprofit Humán Szolgáltatók Országos Szövetsége Foglalkoztatási Fórumot rendez október 18-án, kedden 10.00-13.00 óra között Székesfehérváron, a Civil Központban.

tovább »

Kezdje el Ön is!

A Fehérvári Kézművesek Egyesületének mesterei szeretettel várják Önt október esti sorozatukra a Kézművesek Házába (Rác utca 27.). A különböző kézműves mesterségek műhelytitkaiba, mesterfogásaiba beavató foglalkozásokat középiskolás és felnőtt érdeklődőknek szervezik.

tovább »

Halottak napjára készülnek

Az Alsóvárosi Közhasznú Kulturális Egyesület az alsóvárosi nyugdíjasklubban, halottak napjára készülve, sírkoszorú-készítő kézműves foglalkozást tart a klub Aranykorona Rt. (Börgöndi út) ebédlőjében október 4-én, kedden 16 órától.

tovább »

Indul a Népzenei Műhely szombati táncházsorozata

A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület és a Fejér Megyei Művelődési Központ októbertől újraindítja táncházi sorozatát.

tovább »

Civil Ügyintéző képzés Fehérváron

A Civil Centrum Alapítvány és az Ifjúsági Unió Civil SzámAdó Szolgálata Civil Ügyintéző képzést indít Székesfehérváron, civil szervezetek ügyintézői számára.

tovább »

Önként és dalolva

Vannak szervezetében önkéntesek és szeretné megmutatni eredményeiket? Vagy szeretné, ha önkéntesek segítenék munkáját, de ennek szervezéséhez segítségre van szüksége?

tovább »

KPMG Felelős Társadalomért Program, 2011

A KPMG 2011-ben is meghirdeti pályázati programját, együttműködési lehetőséget kínálva civil szervezetek részére. Pályázhatnak oktatási vagy egészségügyi területen működő, Magyarországon bejegyzett, közhasznú vagy kiemelten közhasznú non-profit szervezetek. Előnyt élveznek a hátrányos helyzetű gyermekek pénzügyi, gazdasági fejlesztését vagy egészségét kiemelten kezelő szervezetek.

tovább »

Összefogás az adóforintokért

Kampányt indított az önkormányzat azzal a céllal, hogy a munkavállalók adójuk 1 százalékát minél nagyobb arányban ajánlják fel a fehérvári civil szervezeteknek.

tovább »

Farsangi gyermektáncház a Tikverőzőkkel

Folytatódik a Fejér Megyei Népzenei Műhely és a Fejér Megyei Művelődési Központ táncház sorozata.

tovább »

1 nap alatt 1 téma körül

„1 nap alatt 1 téma körül” címmel képzéssorozatot indít a Nyilvánosságért és Civil Társadalomért Alapítvány Veszprém megyében működő civil szervezetek számára, a Közép-dunántúli Képzők Körének együttműködésével.

tovább »

Fórum a Jövőforrásról

A Civil Szervezetek Regionális Szövetsége térségi fórumot szervez a "Jövőforrás" program az önkéntesség elterjesztésére Fejér megyében TÁMOP - 5.5.2 -09/3-2009-0013 című projektjéről.

tovább »

Családi nap a Népzenei Műhellyel

Folytatódik a pályázati program keretében megvalósuló rendezvénysorozat. Mint arról már korábban hírt adtunk, intézményünk 150.000 Ft támogatásban részesült a Nemzeti Kulturális Alap Népművészeti Kollégiumának pályázatán. Ennek köszönhetően még két alkalommal szervezünk családi programot a tisztelt érdeklődők számára.

tovább »

Ingyenes képzés indul civil szervezetek számára

Manapság egy szervezetnek a célcsoportjához eljutni legkönnyebben a sajtón keresztül lehet. Mégis az a tapasztalat, hogy nehezen kap teret az írott illetve elektronikus sajtóban, ahol rendezvényeikről, programjaikról hírt tudnak adni.

tovább »

Halloween Party

Hagyományos Halloween Partyra várja a családokat a SZÉNA Egyesület a Bátky Zsigmond utcai Családok ligetébe október 29-én, pénteken 16 órától. Érdemes jelmezben érkezni, ugyanis a legjobb jelmezeket díjazzák a szervezők! A hangulatot a megfelelő zene, fények és némi füst is fokozza, és a hidegre való tekintettel forró italokat is biztosítanak.

tovább »

Családi nap a Népzenei Műhellyel

Családi programra várja a fehérváriakat a Fejér Megyei Népzenei Műhely október 30-án, szombaton 15 órától a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házba.

tovább »

Kézművesség mindenkinek

A Kézművesek Háza októberben kitárja kapuit: a hónap folyamán minden kedden és pénteken 17 órától más-más kézműves mesterség műhelytitkaiba, mesterfogásaiba avatják be az érdeklődőket a gyakorlott mesterek.

tovább »

Civil ügyintéző képzés Székesfehérváron

A Civil Centrum Alapítvány 2x2 napos tréningsorozatot szervez Székesfehérváron, civil szervezetek ügyintézői számára. A négynapos tréning célja, hogy a civil szervezetek ügyintézői alapvető gyakorlati tudást, ügyviteli, pénzügyi, számviteli és jogi rejtelmekben való alapfokú jártasságot kapjanak.

tovább »

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk