Megyei események

Tánc az élet nyáron is

A bicskei Petőfi Művelődési Központ csoportjainak egy része júliusban és augusztusban nyári szünetet tart. A Zumba fitness és a Hastánc klub azonban megszakítás nélkül, egész nyáron várja az érdeklődőket.

tovább »

Hurrá, itt a vakáció!

Végre itt a várva várt vakáció! Vége a sulinak, sarokba lehet dobni a táskát, és kezdődhet a szórakozás, jöhetnek a nyári programok, indulhatnak a nyári táborok a bicskei Művelődési Központban.

tovább »

Képzőművészeti alkotótábor Tatán

A tábor szakmai programját az előzetesen egyeztetett szakmai vezetők programjából állítottuk össze. A tábor végén szeretnénk a tábor anyagából kiállítást rendezni, majd a kiállítási anyagot szeretnénk bemutatni ősszel a megye több kiállítóhelyén.

tovább »

Több ezren a Fúvószenei és Néptánc Találkozón

Több ezren látogattak el az első Bicskei Fúvószenei és Néptánc találkozóra. Csütörtökön este, a találkozó nyitányaként a Csík zenekar koncertjének köszönhetően fergeteges hangulat volt a Kossuth téren. Nyüzsgő élettel telt meg a városközpont parkja.

tovább »

A falu mecénására emlékeznek

Verebi Végh János Zenei Napok címmel rendeznek koncerteket a verebi katolikus és református templomban június 16-án és 17-én. A kétnapos, hagyományos rendezvény a falu mecénásának állít emléket.

tovább »

Táncos alkotók - alkotó táncosok

Nagyszabású gála keretében összegzi az évadot június 10-én, vasárnap a Bartók Kamaraszínházban a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes: a kétrészes műsor első fele a néptáncé, majd az Ifjúsági Táncműhely táncszínházi kísérleteinek tapsolhat a közönség ? írja a Dunaújváros Online.

tovább »

Fejér megyei népzenei sikerek Hévízen

A Besnyői és az Igari Népdalkör június 2-án Hévízre utazott, hogy ott mutatkozzanak be a térségi és országos népzenei minősítőn. A kétrészes koncerten Birinyi József, Kovács László és Berta Alexandra 9 arany minősítés mellett 4 aranypávát osztott ki a fellépők között.

tovább »

Pünkösdi néptánctalálkozó

Az alapi Mezőföld Népi Együttes néptánctalálkozót szervez május 27-én, pünkösd vasárnapján Alapon. A látványos rendezvény a tíz résztvevő együttes felvonulásával kezdődik, májusfa kitáncolással, ünnepi műsorral, kézműves bemutatókkal és vásárral folytatódik, majd este a Szedtevette zenekar táncházával zárul.

tovább »

Hagyományőrző nap Lovasberényben

A lovasberényi Csikváry Faluház udvarára várnak kicsiket, nagyokat, családokat, hogy megismerjék a magyar nép régi játékait, mesterségeit, táncait 2012. május 27-én, pünkösd vasárnapján.

tovább »

Gazdag Vajda-napi kínálat

Népzene, néptánc, showtánc, könnyűzenei koncert és tűzzsonglőr show is szerepel az idei Vajda-nap gazdag kínálatában. A hagyományos falunapot a váli szabadidőparban rendezik meg május 19-én, szombaton 9 órától.

tovább »

Az élet kis csodái - Tarr Mari mesél

Tarr Mari több mint 55 évig volt a Madách Színház közszeretetnek örvendő súgója: május 17-én, csütörtökön 18 órakor a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár Olvasótermében mesél azokról a nagy művészekről, akikkel élete során találkozott és alakították egymás személyiségét.

tovább »

Májusi programok Ercsiben

Nyárhívogató bál, foltvarró találkozó, teadélután, mesevár, múzeumi világnap, Mese-, vers- és prózaíró pályázat, könyvheti programok, fotótanfolyam, trianoni megemlékezés, nyári napközis táborok - címszavak az ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár legfrissebb kulturális hírleveléből, ami a város május-júniusi programjait foglalja össze.

tovább »

Májusi programok Bicskén

Üvegfestés, agyagintarzia, komposztálás és az orchideák világa, a Bicskei Napok első köre, Halász Judit, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra koncertje, borverseny, városi sportnap, fotótárlat, Csepregi Éva interaktív gyermekműsora - csak néhány címszó a bicskei Petőfi Művelődési Központ gazdag májusi programkínálatából.

tovább »

Népdalénekesek a Néprajzi Múzeumban

A Mérei Ferenc Pedagógiai Intézet május 6-án, vasárnap rendezi a "Tiszán innen, Dunán túl" Országos Népdaléneklési Minősítő Versenyét és Népművészeti Találkozóját a Néprajzi Múzeum csodálatos falai között.

tovább »

Ősbemutatók Válon

A jubileumi Vajda-év keretében rendeznek ünnepi hangversenyt április 30-án, hétfőn 16 órakor Válon, a katolikus templomban. A koncerten közreműködik Lettner Zsolt (ének), Vékey Mariann (zongora, orgona), Kovács Szilárd (orgona) és a Psalterium Hungaricum vegyeskar, vezényel Arany János és Györffy Katalin.

tovább »

Majális Ercsiben

Reggeltől estig tartó színes programokkal, szórakoztató családi rendezvényekkel várják a kikapcsolódni vágyókat május elsején a Duna-partra (eső esetén az Eötvös József Művelődési Házba).

tovább »

A felvidéki Kodály-napok kórushangversenye

Kodály Zoltán születésének 130. és halálának 45. évfordulója alkalmából rendez ünnepi hangversenyt a Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség, a Csemadok a Művészetek Palotájával közösen 2012. április 22-én, vasárnap 18 órai kezdettel Budapesten, a Művészetek Palotájában.

tovább »

Lovasberényi festőtábor

A 16. Lovasberényi Festőtábort augusztus 4-től 12-ig rendezi meg Lovasberény Önkormányzatának Művelődési Háza felnőttek részére.A tábor szakmai vezetője Horváth Péter, helyi festő.

tovább »

Egészségmegőrző nap Ercsiben

Szűrővizsgálatokkal, tanácsadással, sportbemutatóval, vásárral, zenés színházi bemutatóval várják az érdeklődőket az ercsi Eötvös József Művelődési Házban április 14-én, szombaton 8 órától.

tovább »

Áprilisi programok Bicskén

Óz, a csodák csodája a Gyermekszínház keretében, fazekas klub, kertbarát kör, húsvéti készülődés a kézműves klubban, húsvéti játszóház, LSB koncert, vers- és prózamondó találkozó a költészet napján, A Prelúdium Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek koncertje, a Fesztivál Fúvószenekar 25 éves jubileuma és még sok minden más - megjelent a bicskei Petőfi Művelődési Központ áprilisi műsora.

tovább »

Velünk élő népművészet mesterei

Nagy Mari és Vidák István, a Népművészet Mesterei munkáiból nyílik kiállítás a Hagyományok Házában március 30-án, pénteken 17 órakor.

tovább »

Népzenei anyanyelvünk

A Szent István Király Múzeum ?Kis magyar néprajz a múzeumban? című szabadegyetemi sorozatában Vakler Anna népdalénekes, népzenei oktató tart előadást a múzeum Országzászló téri épületében március 28-án, szerdán 16.30 órakor. A belépés díjtalan.

tovább »

Lengyel kulturális nap

A Magyar-Lengyel Barátság Napja alkalmából kulturális napot rendeznek március 26-án a fehérvári Városi Könyvtár Zsolt utcai Tagkönyvtárában.

tovább »

Színház Lovasberényben

Illyefalva 20 Plusz elnevezésű amatőr színjátszó csoportja mutatkozik be március 24-én, szombaton 19 órától a lovasberényi Művelődési Házban. Lovasberény testvértelepülésének színjátszói öt vidám jelenetet adnak elő, a belépődíjjal a szervezők a csoport működését támogatják.

tovább »

Ünnepi megemlékezés Pákozdon

Március 15-én ünnepi megemlékezést tartott a Pákozdi Kulturális Egyesület Pákozdon, a Kossuth Lajos Művelődési Házban. Az ünnepi műsorban felléptek az egyesület kulturális csoportjai, és beszédet mondott Takács János polgármester.

tovább »

Tavaszi programok Tordason

Bolhapiac, asztalitenisz-verseny, Életmód Klub, Kertbarátok Klubja, a Bábrakadabra Bábszínház csecsemőszínházi előadása - márciusban és áprilisban is várja a tordasiakat a Petőfi Sándor Művelődési Ház.

tovább »

„Hol reményben, hol bánatban”

Új állandó kiállítás nyílt Kápolnásnyéken, a Vörösmarty Mihály Emlékmúzeumban. A kiállítása arra vállalkozik, hogy bemutassa Vörösmarty Mihály életútját, és közben ráirányítsa a figyelmet arra, hogy költői világában föld és menny, áhított világ és valóság, kétségbeesés és remény, kétely és hit kettősségei mindig új meg új dimenzióban mutatkoznak meg.

tovább »

Széchenyi-szobrot avattak Rácalmáson

Rácalmás önkormányzata március 14-én közös ünnepi megemlékezésre hívta a település lakóit, az 1848-as forradalom és szabadságharc 164. évfordulója alkalmából.

tovább »

Felavatták az új mezőfalvi művelődési házat

Márok Csaba polgármester és L. Simon László országgyűlési képviselő március 9-én felavatta a felújított mezőfalvi művelődési házat. A régi épület kívül-belül megújul, kicserélték a nyílászáróit, az elektromos, vizes és gázos vezetékeit, szerelvényeit. A belső terek is teljesen átalakultak, sőt egy impozáns, félkör alakú új szárnyat is építettek, amely ugyanakkora alapterületű, mint a régi főépület.

tovább »

Ünnepi megemlékezés Lovasberényben

Március 15-én 10 órától a lovasberényi Művelődési Házban rendezik a település ünnepi megemlékezését az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján.

tovább »

Márciusi programok Bicskén

Fotótárlat, nemezképek készítése, a közelgő húsvéthoz kapcsolódóan kerámia tojások és más húsvéti dekorációk készítése, ünnepi megemlékezések, a kicsiknek történelmi játszóház - márciusban is gazdag programkínálattal várja a bicskeieket a Petőfi Művelődési Központ.

tovább »

Ünnepi megemlékezés Ercsiben

Koszorúzásra és ünnepi műsorra invitálják Ercsi város polgárait március 15-én 17 órától. Az ünnepség keretében adják át a város díjait, a műsorban fellépnek az Eötvös József Általános Iskola hetedikes diákjai, az Eötvös József Nyugdíjasklub Pávaköre, valamint a Forrás Néptáncegyüttes.

tovább »

Ercsi kulturális hírlevél

Megjelent az ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár március-áprilisi hírlevele, amelyből olvasóink többek között az intézmény és az önkormányzat programjairól, felhívásairól is tájékozódhatnak.

tovább »

Nőnapi operettgála

A Pesti Magyar Operett Színpad művészei adnak nőnapi operettgálát március 9-én, pénteken 19 órától a bicskei Petőfi Művelődési Központban.

tovább »

A Velencei-tó az Utazás Kiállításon

Elkészült a Velencei-tó egyedi standja az Utazás Kiállításon és a Bringa Expon is. Március 1-4. között a Hungexpón nagyszabású attrakciókkal népszerűsítik a térség turisztikai kínálatát a Velencei-tó TDM egyesületei és a Magyar Turizmus ZRt. KDRMI szervezésében, számos gárdonyi és velencei TDM tag szolgáltató közreműködésével.

tovább »

Zsongó szünidő

Elkészült a Zsongó szünidő nyári napközis táborok kínálata, a Zsongó Bárka Gárdonyi Géza múzeumpedagógiai programja pedig új helyszínnel bővült: a Gárdonyi Emlékház szomszédságában tavasszal megnyíló Rönkvárban is izgalmas, játékos élményeket kínálnak.

tovább »

A Hold vonzásában

Mindennapi életünk a Hold vonzásában címmel F. Óvári Edit tart előadássorozatot a fehérvári Városi Könyvtár Zsolt utcai Tagkönyvtárában.

tovább »

Textilvarázs

Szatmári Borika díszbabáiból nyílt kiállítás a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban. A tárlat március 11-ig látogatható, naponta 10-től 17 óráig.

tovább »

Teadélután Ercsiben

Teadélutánra várnak minden érdeklődőt 2012. február 25-én, 14 órára Ercsiben az Eötvös József Művelődési Házba.

tovább »

Tehetségeink

A Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákjainak munkáiból nyílik kiállítás Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központban. A tárlat március 10-ig látogatható.

tovább »

„Akiket fog a figura”

Szabó Teréz, a marosszéki Mezőség, Mezőkölpény kiemelkedő művészének élettörténetével ismerkedhetnek azok, akik február 28-án, kedden ellátogatnak a Fővárosi Művelődési Házba. A 19 órakor kezdődő műsorban maga Szabó Teréz is fellép.

tovább »

Farsang Velencén

Dudaszóval, citerazenekarral, népi gyermekjátékokkal és megannyi más szórakoztató elfoglaltsággal várják a családokat a Velence-újtelepi Közösségi Házban rendezett farsangi mulatságra február 19-én 15 órától.

tovább »

Gyúrói rendezvénynaptár 2012.

Farsangtól advent végéig tartalmaz eseményeket a 2012-es gyúrói eseménynaptár.

tovább »

Téli irodalmi esték Válon

A jubileumi Vajda-év alkalmból téli irodalmi esteket rendeznek Válon, a Közösségi Házban.

tovább »

Eötvös Józsefre emlékeznek

Koszorúzási ünnepséget rendeznek báró Eötvös József halálának évfordulóján Ercsiben, az Eötvös-szobornál február 2-án, csütörtökön 11 órakor. Ünnepi beszédet mond: Miklós Dezső képviselő.

tovább »

Ercsi kulturális hírlevél

Megjelent az ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár január-februári hírlevele, amelyből olvasóink többek között az intézmény és az önkormányzat programjairól, felhívásairól is tájékozódhatnak.

tovább »

Foltokba varrt álmok

Dunaszegi Ildikó foltvarró munkáiból nyílik kiállítás a Városi Könyvtár Sziget utcai Tagkönyvtárában február 7-én, kedden 17 órakor.

tovább »

Toborzó

A Dinnyési Néptánccsoport tárt karokkal vár minden néptáncolni vágyó 14 év feletti leányt és legényt!

tovább »

DinaMóka

A művelődési házként is működő Dinnyési Hagyományőrző Központ ad otthont a DinaMóka különleges, kézműves foglalkozással és játékkal egybekötött, 1-9 éves korosztályt érintő nyelvoktatási programjának.

tovább »

Kulturális rendezvények Lovasberényben

A magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepséggel kezdődik, és a karácsonyi hangversennyel zárul Lovasberény idei kulturális rendezvénynaptára.

tovább »

A magyar kultúra napja Ercsiben

Kiállítással és irodalmi esttel köszöntik a magyar kultúra napját Ercsiben január 20-án, pénteken.

tovább »

Segélykoncert a Bakk családért

Jótékonysági műsor lesz a Bakk család megsegítésére 2012. január 15-én, vasárnap 16.30-tól a pákozdi Művelődési Házban.

tovább »

A Csík zenekar Sárbogárdon

A Csík zenekar ad koncertet Sárbogárdon, a Művelődési Házban február 10-én, pénteken 19 órakor.

tovább »

Karácsonyi dalokat énekelt az Iglice

A dinnyési Iglice Népdalkör évek óta mindig új karácsonyi dalokkal készül a karácsonyi ünnepekre: december folyamán öt alkalommal énekelték el a karácsonyi dalaikat, amelyeket Lendvai Judit népdaltanáruk állított össze, jászsági karácsonyi dalokból.

tovább »

Disznóvágás - ahogy apáinktól láttuk...

Legyen a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központ vendége egy hagyományos falusi disznótorra, családias légkörben, január 21-én, szombaton 7 órától!

tovább »

Januári programok Bicskén

Újévi koncert, pótszilveszter, kreatív hobbi klub, nyugdíjasklub, színházi és gyermekszínházi előadás, farsangi készülődés és megannyi más érdekes program szerepel a bicskei Petőfi Művelődési Központ januári programjában.

tovább »

Kölyökszilveszter Bicskén

Mikola Péter gyermekkoncertje, majd autófestés, arcfestés, konfettis cukoreső, meseklippek vetítése, tánc és szórakozás, zsákbamacska, szilveszteri kívánság malac, igazi kölyökszilveszteri hangulat a bicskei Petőfi Művelődési Központban december 29-én, csütörtökön 15.30-tól.

tovább »

Falukarácsony Dinnyésen

A Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központban december 16-án, pénteken 17 órától rendezik meg a Falukarácsonyt.

tovább »

Karácsonyi koncert Pákozdon

A Pákozdi Kamarakórus rendez karácsonyi koncertet december 23-án 18 órai kezdettel a pákozdi katolikus templomban.

tovább »

Folytatódik az Adventi Zsongás

A Zsongó Bárka adventi rendezvénysorozatának újabb állomásához érkeznek december 3-án, szombaton a gárdonyi Nemzedékek Házában: adventi énekekkel, mesével, játékkal várnak mindenkit, és természetesen a kézműveskedés sem marad el.

tovább »

Holland kulturális est

Kopasztott cimbalom címmel rendeznek kulturális estet kortárs és kevésbé kortárs holland irodalomból a Székesfehérvári Városi Könyvtár Zsolt utcai Tagkönyvtárában december 9-én, pénteken 18 órakor.

tovább »

Adventi programok Tordason

Adventi kiállítás és vásár, közös gyertyagyújtás, bábjáték óvodásoknak - számos program várja a tordasiakat az adventi időszakban.

tovább »

Decemberi programok Bicskén

Mikulásvárás, karácsonyi játszóház, zenés bábjáték, kreatív karácsonyi díszek kiállítása és készítése, a Körúti Színház musical vígjátéka, karácsonyi koncert, táncház, ifjúsági buli, kölyökszilveszter, hóemberépítő verseny és megannyi más érdekes program szerepel a bicskei Petőfi Művelődési Központ decemberi programjában.

tovább »

Adventi zsongás a Nemzedékek Házában

A Zsongó Bárka Egyesület szeretettel vár mindenkit a Karácsonyt megelőző adventi szombatokon a Nemzedékek Házába! Együtt készülődünk, kézműveskedünk, mesélünk és éneklünk. Jó kedvvel várjuk karácsony ünnepét!

tovább »

Adventi programok Ercsiben

Adventi vásárral, gyertyagyújtó programokkal, Mikulás-napi játszóházzal, városi karácsonyi programokkal, rajz- és mézeskalács-versennyel készül az ünnepekre az ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár.

tovább »

Amatőrök a színpadon

Az Ercsi Amatőr Énekes Társulat ad koncertet november 26-án, szombaton 20 órától az ercsi Eötvös József Művelődési Házban.

tovább »

Százszorszép gála

A martonvásári Százszorszép Táncegyüttes "Elmegyek, elmegyek, jó messzire..." címmel rendezi meg idei gálaműsorát december 9-én, pénteken 19 órakor a Hagyományok Házában.

tovább »

Szent Márton-napi családi programok a Károlyi-kastélyban

A Károlyi József Alapítvány Szent Márton napja alkalmából különféle programokkal várja az érdeklődőket. November 12-én, szombaton, 17-től kb. 23 óráig a Múzeumok Őszi Éjszakája keretében a kastélylátogatás és Szent Márton életének felfedezése mellett hagyományos módon elevenítjük fel Szent Márton egyik legendáját: a program vendége egy szamár lesz, amelyet a gyerekek lámpással kereshetnek meg a kastély parkjában.

tovább »

Novemberi programok Bicskén

Egy szoknya, egy nadrág; Nyugdíjas ki mit tud?, Kertbarát kör, ékszerkészítés, mesevetélkedő, Csűrdöngölő táncház és megannyi más - megjelent a bicskei Petőfi Művelődési Központ novemberi programja.

tovább »

Az emlékezés napja

Emlékestet rendeznek Gregor József tiszteletére november 5-én, szombaton 18 órai kezdettel Gárdonyban, a római katolikus templomban.

tovább »

Márton-napi télköszöntő

Márton-napi télköszöntőt rendeznek november 12-én, szombaton 15 órától a dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központban.

tovább »

Őszi tárlat

Több évtizedes hagyomány alapján minden negyedik évben a Szent István Király Múzeum rendezi meg Fejér megye kortárs képző- és iparművészetét bemutató kiállítását, a Fejér Megyei Őszi Tárlatot. Az idei tárlatot Smohay András művészettörténész nyitja meg október 28-án, pénteken 17 órakor a Csók István Képtárban.

tovább »

Hogyan tekintsünk a félmúltra?

A Deák Szalon előadásain a korábbi években Deák Dénes-ösztöndíjban részesült kutatók számolnak be az ösztöndíj segítségével elvégzett munkájukról: november 3-án, csütörtökön 18 órakor Sasvári Edit művészettörténész Hogyan tekintsünk a félmúltra? című prezentációjának lehetnek részesei az érdeklődők.

tovább »

Nevet keres a múzeum

A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény pályázatot hirdet a Hiemer-házban 2012-ben nyíló új játék- és mesetörténeti múzeum elnevezésére, mely a Moskovszky család játékgyűjteményét – jelenleg Fehérvári Babaház névvel – és Réber László grafikus, könyvillusztrátor hagyatékát fogadja be.

tovább »

Halottak napi megemlékezés

Tisztelettel meghívjuk 2011. november 1-jén, mindenszentek napján 11 órakor engesztelő szentmisére és megemlékezésre a temetőbe.

tovább »

Emlékezés napja

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2011. november 4-én 17 órára a Művelődési Házba, ahol az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének napjára emlékezünk.

tovább »

Őszi estek Pázmándon

Ha akarjuk, ha nem, akkor is itt van az ősz, itt van újra. Jönnek a hosszú esték, éjszakák. Egy beszélgetés sorozatot indítunk Pázmándon, a régi Polgármesteri Hivatal termeiben péntek esténként, ahol meghívott előadók, a témának neves szakértői, tartanak előadást, illetve mesélnek magukról.

tovább »

Ünnepi megemlékezés Ercsiben

Ercsiben október 23-án, 17 órától a Művelődési Házban rendezik meg az október 23-i ünnepséget.

tovább »

Múzeumok Őszi Fesztiválja Zircen

Október 1-től november 13-ig zajlik a Múzeumok Őszi Fesztiválja Zircen.

tovább »

IX. Szent Lukács-nap

Október 16-án, vasárnap rendezik meg a IX. Szent Lukács-napot a pákozdi római katolikus templomban és a művelődési házban.

tovább »

Programok Bicskén

Csűrdöngölő táncház, mesejáték, kézműves foglalkozások, ünnepi programok, kiállítás - októberben is gazdag kínálattal várja a bicskeieket a város környékén élőket a Petőfi Művelődési Központ.

tovább »

31. Kulcsi Szüreti Fesztivál

Október 8-án, szombaton rendezik meg a 31. Kulcsi Szüreti Fesztivált. A nap szüreti bállal zárul.

tovább »

XX. Pákozdi Napok

Szeptember 30. és október 2. között immár huszadik alkalommal rendezik meg a Pákozdi Napokat.

tovább »

Dréta Antal III. Egyházmegyei Kórustalálkozó

A mezőfalvai római katolikus templom felszentelésének évfordulóján kórustalákozót rendeznek a templomban október 8-án, szombaton 16 órai kezdettel.

tovább »

Koncert Pákozdon

A Pákozdi Kamarakórus templomkerti hangversenyt rendez október 2-án, vasárnap 16 órakor a református templom kertjében.

tovább »

Csűrdöngölő táncház

A Tatros együttes táncházába invitálják a táncos lábú fiatalokat és idősebbeket a bicskei Petőfi Művelődési Központba szeptember 30-án, pénteken 17 órára.

tovább »

Emlék a tógazdának

Szobrot állítanak Agárdon Springer Ferencnek, a Velencei-tavi Intéző Bizottság egykori vezetőjének, aki szívén viselte a Velencei-tó és annak környezetében élők sorsát.

tovább »

Móri Bornapok

Mór nemzetközi hírű, szürethez kapcsolódó rendezvényét hagyományosan október első hétvégén rendezik meg a város önkormányzati, hagyományőrző és borászati szervezetei: idén szeptember 29-től október 2-ig várják a látogatókat.

tovább »

Őszi kultúraszüret Fejér megyében

Nagy feladatra vállalkoztunk, amikor elhatároztuk, hogy szüretelünk és Fejér megye őszi kulturális sokszínűségét egy rövid írásba megpróbáljuk bezsúfolni. A teljesség igényére törekedtünk, de láttuk, hogy reménytelen a vállalkozás.

tovább »

Könyvtári események Ercsiben

Az Országos Könyvtári Napok keretében Ercsiben is több programra várják az irodalomkedvelőket, valamint a játékok és a kézműves tevékenységek iránt érdeklődőket.

tovább »

VIII. Rácalmási Tökfesztivál

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Rácalmáson a Tökfesztivált: szeptember 30-tól október 2-ig a tökös és almás eledelek, házi sajtok, tejtermékek, finom borok és pálinkák mellett számtalan kulturális esemény is várja a fesztiválra látogatókat.

tovább »

Programok Magyaralmáson

Falunap, szüreti mulatság, könyves játék, bolhapiac, játszóház és megannyi más - igen gazdag az őszi programkínálat Magyaralmáson.

tovább »

I. Hagyományőrző Nap Pákozdon

A Pákozdi Hagyományőrző Szakosztály első alkalommal rendezte meg helyismereti és hagyományőrző vetélkedőjét. Az eseményre általános iskolás korú gyermekek nevezhettek, akik különböző nehézségű feladatokat megoldva versengtek az értékes nyereményekért.

tovább »

Velencei-tó, természetesen közel!

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (helyi TDM szervezet) "Velencei-tó, természetesen közel! Nemzetközi TDM workshop" címmel szakmai rendezvényt tart szeptember 28-án, szerdán 9.00-15.00 óra között a gárdonyi Vital Hotel Nautis****superior szállodában.

tovább »

Falunap Magyaralmáson

Szüreti mulatsággal egybekötött falunapot rendeznek szeptember 24-én, szombaton 8 órától Magyaralmáson, a Faluház környékén.

tovább »

Versenyben a vajali nyárfa

92 nevezőből 12 fát, köztük a vajali nagy szürke nyárfát juttatta tovább az Év Fája vetélkedőt kiíró Ökotárs Alapítvány szakmai zsűrije. Ezek vehetnek részt a nyilvános döntőben, melyben a közönség szavazatai alapján dől el, hogy melyik fa nyeri el az Év Fája címet.

tovább »

Kosárfonó tanfolyam Móron

A Radó Antal Könyvtár és Művelődési Központ kezdő és haladó kosárfonó tanfolyamot szervez a Lamberg-kastélyban október 11-től, keddenként, 17-20 óráig. A tanfolyamot Asztalos János bakonycsernyei kosárfonó vezeti.

tovább »

Thália bérlet Bicskén

Négy produkció szerepel a bicskei Petőfi Művelődési Központ 2011/12-es évadjának Thália bérletében.

tovább »

Őszi események Dinnyésen

Két őszi rendezvényt szeretnék a figyelmükbe ajánlani, amelyre szeretettel várják Önöket a szervezők, a Dinnyési SE és a Dinnyési Néptánccsoport lelkes tagjai.

tovább »

Színpadvarázs

Színpadvarázs címmel indít gyermekszínházi bérletsorozatot a József Attila Művelődési Központ Sárbogárdon.

tovább »

Figaro házassága

Beaumarchais klasszikus vígjátékát, a Figaro házasságát adja elő a Bánfalvy Ági International Stúdió október 14-én Sárbogárdon, a művelődési házban.

tovább »

VII. Rigó Jancsi Fesztivál

Augusztus 27-én rendezik meg a hagyományos Rigó Jancsi Fesztivált Pákozdon, a Művelődési Ház parkjában.

tovább »

Péntek Esti Hangtárlat a Velencei-tavi Galériában

Komolyzenei és jazz koncerteknek is otthont ad az agárdi Velencei-tavi Galéria: augusztus 26-án, pénteken 19 órakor Massenet, Gounod, Csajkovszkij, Grieg, Balakirev legszebb szerelmes dalai csendülnek fel Pisch Anikó (ének) és Kovács Éva (zongora) előadásában. A koncert előtt, 18 órakor Adamek Csilla műveiből nyílik kiállítás.

tovább »

XIII. Eötvös Napok

Szeptember 1-4. között rendezik meg a XIII. Eötvös Napokat Ercsiben. A négy nap során rengeteg látnivaló, sport- és kulturális programok sokasága várja az érdeklődőket.

tovább »

Váli-völgyi Vigasságok

Zenés-táncos vigasságot rendeznek szeptember 3-án, szombaton délután Válon.

tovább »

Augusztusi kulturális programok a megyében

Összeállításunkban az augusztusban zajló megyei kulturális programokból válogattunk.

tovább »

Anna-napi Gyümölcsünnep Dinnyésen

Anna-napi Gyümölcsünnepre, avagy gyümölcs és biotermék vásárra vár minden érdeklődőt szeretettel a Dinnyési Hagyományőrző Központ július 30-án, szombaton.

tovább »

21. Martonvásári Nyár

Július 16. és szeptember 17. között zajlanak a 21. Martonvásári Nyár programjai a városban. A rendezvénysorozat "előestéjén", július 15-én, pénteken nyílik meg Kalamár Zuárd és Somoygi Boglárka festőművészek tárlata a Rendezvényudvarban.

tovább »

Újra itt a nyár, irány a Duna-part!

Az Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület idén is megszervezi az Adonyi kistérségi Duna-napot 2011. július 31-én, vasárnap délután.

tovább »

Árpád-házi Fesztivál

Július 16-án tartják Csőszön az Árpád-házi Fesztivált, ami nagyszerű alkalom a gyerekeknek, hogy felelevenítsék a történelmet, emellett  remek programokat is kínál minden korosztálynak.

tovább »

Tánctábor augusztusban is

A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztus 1-től 5-ig is szerveznek tánctábort 7-12 éves gyerekeknek Móron, a Lamberg-kastélyban. Jelentkezési határidő: július 22.

tovább »

Lepsényi Kulturális Napok

Július 15-17. között rendezik meg az idei Lepsényi Kulturális Napokat a Művelődési Házban, a Kastélykertben és a református templomban.

tovább »

Júliusi kulturális programok Fejér megyében

Összeállításunkban a júliusban zajló megyei kulturális programokból válogattunk.

tovább »

Ingyenes koncert a zenetábor után

A budapesti Hubay Jenő Zeneiskola növendékei és tanárai zenetábort rendeznek július 1-2. között a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban. A tábor zárásaként július 2-án, szombaton 19 órakor a zenészek ingyenes koncertet adnak Gustav Holst, Georg Hoth, Vivaldi, Sibelius, Liszt és Albinoni műveiből.

tovább »

Sukorói Zenei Nyár 2011

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg a Sukorói Zenei Nyár hangversenysorozatot a sukorói református templomban. A július 10-én keződő, négy koncertből álló sorozatban főként kórus- és kamarazenei műveket hallhat a közönség.

tovább »

30 éves a Pázmándi Népdalkör

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Pázmándi Népdalkör És Citerazenekar szeretettel meghív minden érdeklődőt a június 25-én, szombaton 16 órakor kezdődő ünnepi rendezvényére.

tovább »

XIV. Magyaralmási Csutkatábor

Magyaralmás Önkormányzata a helyi civilekkel közösen immár tizennegyedik alkalommal ad helyet a nyári gyermektábornak, amelynek jó hírét már messze földön, még az Óperenciás tengeren túl is ismerik. Ebben az esztendőben a tábor programjai az önkéntesség témakörére épülnek. A visszatérő táborlakók már tudják, hogy a sokszínű alkotó munka mellett, délutánonként, szabadidős programok teszik még élménygazdagabbá az együtt töltött napokat. A tábor szervezői mindenkit várnak szeretettel, határon innen és túl!

tovább »

Személyes történelem

L. Simon László író, országgyűlési képviselő esszékötetét mutatják be június 16-án, csütörtökön 17 órakor a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. Köszöntőt mond Dorkota Lajos, Dunaújváros országgyűlési képviselője, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője, a beszélgetőtárs pedig Gyöngyössy Csaba lesz.

tovább »

A Móri Kistérség kulturális értékei

A Móri Kistérség kulturális és művészeti értékeiből nyílik vándorkiállítás a móri Lamberg-kastélyban június 14-én, kedden 16.30 órakor.

tovább »

Múzeumok éjszakája Móron

Kiállítások, játékok és a Group'N'Swing zenekar koncertje egyaránt szerepel a Múzeumok Éjszakája móri programjai között, június 18-án a Lamberg-kastélyban és annak parkjában. Lesz tűzgyűjtás, és járnak majd fehérboros pinceszellemek is.

tovább »

77 éves a Móri Bornapok - kvízjáték

Az idén 77 éves Móri Bornapok alkalmából 4 fordulós kvízjáték indult, nagy nyereményekkel.

tovább »

VI. Pünkösdi Hegyünnep, Pázmánd

Pünkösdi hegyünnepre várják a pázmándiakat június 12-én, vasárnap, 10 órától a Buczkó Tanyára.

tovább »

Szent Iván-éji Tűzünnep

I. Népi Gyógyászati találkozót rendez a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központja

tovább »

Pünkösdi néptánctalálkozó Alapon

Az alapi Mezőföld Népi Együttes néptánctalálkozót szervez június 12-én, pünkösd vasárnap. A talákozóra szeretettel várnak minden táncoslábú kicsit és nagyot, kiváncsit és unatkozót, hogy együtt töltsenek el egy kellemes vasárnap délutánt.

tovább »

XX. "Méta" Népzenei és néptánc tábor

Huszadik alkalommal rendezik meg a "Méta" Népzenei és néptánc tábort Dinnyésen. Idén július 2-től 10-ig tart a tábor a Hagyományőrző Központban, jelentkezni június 15-ig lehet.

tovább »

Júniusi kulturális programok Fejér megyében

Összeállításunkban a júniusban zajló megyei kulturális programokból válogattunk.

tovább »

Nyári napközis táborok Móron

Lovagkort idéző napközis tábor, tánctábor, környezetvédő tábor és mese-báb-színház napközis tábor egyaránt szerepel a Lamberg-kastély táborozási palettáján.

tovább »

Négynapos gyereknap Móron

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerveznek szórakoztató programokat a gyermeknap jegyében május 26-29. között a Lamberg-kastélyban és az Erzsébet téri Művelődési Házban. Sport, tánc, irodalom, LEGO- és díszmadár-kiállítás, divatbemutató és számos egyéb rendezvény szerepel a gazdag kínálatban.

tovább »

Programok Ercsiben

Összeállításunkban az Ercsiben zajló májusi programokból válogattunk.

tovább »

Új Szelek

A Szabad Tér Egyesület és az Életművész Ifjúsági Egyesület hírei: Rámpaláz és nemzetközi tábor Dinnyésen.

tovább »

Filmklub

Májusban is folytatódik a Filmklub a Lamberg-kastélyban - ezúttal amerikai romantikus filmekből válogattak a filmklub műsorának szerkesztői.

tovább »

Tojások és májusfa

Kiállítással egybekötött májusfa állításra várja szeretettel az érdeklődőket a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központ május 1-jén, vasárnap.

tovább »

Idén is lesz Falunap Lovasberényben

Lovasberény Község Önkormányzata szeretettel vár minden érdeklődőt a 19. Lovasberényi Falunapok programjaira, május 6-án és 7-én.

tovább »

Bicskei Napok, harmincadszor

A nagy tradíciókkal rendelkező Bicskei Napok három évtizede egyik fénypontja a város kulturális életének. Az idei, jubileumi eseménysorozat május 6-15. között zajlik.

tovább »

Húsvéti locsolkodás Cecén

A cecei Gerlice Néptáncegyesület az idei évben is megrendezi a húsvéti locsolkodást felelevenítő rendezvényét.

tovább »

Új dinnyési honlap

Megjelent a Dinnyési Hagyományőrző Központ önálló honlapja. A weblap látogatói naptárt, részletes programajánlót, fényképeket, archívumot találnak az oldalon, valamint a Központ történetét is megismerhetik. A helyi programszervező ? Tabi Orsolya - is mindenkit biztat a honlap olvasgatására, ahol regisztráció után akár hozzászólni, kérdezni is lehet.

tovább »

Májusi kulturális programok Fejér megyében

Összeállításunkban a májusban zajló megyei kulturális programokból válogattunk.

tovább »

Tojásgurítás Pákozdon

Húsvéti tojásgurító versenyekre várják a pákozdiakat a Kossuth Lajos Művelődési Ház parkjába. Nyuszi-simogató, játszóház, csikós bemutató, nyuszijárat...

tovább »

Húsvéti előkészületek Dinnyésen

Lélekben és a gyakorlatban egyránt felkészülhetnek a húsvétra azok, akik ellátogatnak a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központ ünnepi rendezvényeire. Kiállítással, tojásfestő bemutatóval, játszóházzal, babasarokkal és kézműves vásárral, gyerekeknek és felnőtteknek szóló bábelőadásokkal és egy kis közös elmélkedéssel várják a velük együtt ünneplőket.

tovább »

Áprilisi kulturális programok Fejér megyében

Összeállításunkban a megyében áprilisban zajló kulturális programokból válogattunk.

tovább »

Készítsük el Lovasberény tojásfáját!

Április 11-től húsévtig várják a kifújt festett tojásokat a lovasberényi Polgármesteri Hivatal előtti fára.

tovább »

Magyarok vására Velencén

Immár harmadik alkalommal rendezik meg Velencén a Magyarok Vásárát április 16-án, szombaton 9 órától. A Közösségi Ház udvarán kirakodóvásár és családi programok várják a velenceieket és a messzebbről érkezőket. 

tovább »

Szent György-heti Vigasságok Móron

Sokszínű kulturális, borászati, gasztronómiai és sportprogramokkal, koncertekkel, népzenei kórustalálkozóval, mazsorett-találkozóval és művészeti programokkal várják a közönséget a móri Szent György-heti Vigasságokra április 14-24. között.

tovább »

Karikatúrák Tordason

Neves karikaturisták műveiből nyílik kiállítás a tordasi Petőfi Sándor Művelődési Házban április elsején, pénteken 18 órakor.

tovább »

Lady Karnevál

A székesfehérvári Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola gyakorlati oktatója, Szyabóné Olgi és diákjai, Szabóné Hajni segítségével ingyenes hajvágásra, frizurakészítésre várják szeretettel az érdeklődőket március 26-án 14 órától a pákozdi Kossuth Lajos Művelődési Házba.

tovább »

Színházi világnap Ercsiben

Sanznonesttel ünneplik Ercsiben a Színházi világnapot március 27-én, vasárnap 17 órától az Eötvös József Művélődési Házban.

tovább »

Kép a falon 4.

Ismét tíz művész mutatkozik be a Kertész29 Galériában, akik között az összekötő kapocs a KÉP A FALON festőművészeti portál.

tovább »

Tavaszcsalogató családi nap

Ha eleged van a télből, várod a tavaszt, szereted a természetet, napsütést, és a testmozgást a szabad levegőn, akkor tarts a Mona Egyesülettel március 26-án, szombaton Kisgyónba.

tovább »

„Színházbérlet” előadássorozat Dinnyésen

A Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központban kezdetét veszi a „Színházbérlet” című előadássorozat, melynek keretében minden hónap első péntekén különböző műfajú és hangulatú produkciókkal - kabaré, talk show, színmű, irodalmi est - várják a színházbarátokat.

tovább »

Pintér Anna tárlata

Pintér Anna festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás március 17-én, csütörtökön 17 órakor a Tatabányai Városi Könyvtár Központi Könyvtárában, a Jászai Mari Színház épületében.

tovább »

Márciusi kulturális programok a megyében

Összeállításunkban a márciusi Fejér megyei programokat foglaltuk össze.

tovább »

30 éves a Pázmándi Népdalkör

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Pázmándi Népdalkör és Citerazenekar szeretettel meghív minden érdeklődőt a 2011. március 12-én (szombaton) 17 órakor kezdődő műsoros rendezvényére.

tovább »

Mohai tikverőzés

A húshagyókedd mozgó ünnep, a farsang utolsó napja, a farsangtemetés időpontja, a mulatságok csúcspontja. Nevét onnan kapta, hogy régen a másnapján - hamvazószerdán - kezdődő negyvennapos húsvéti böjti időszak teljes hústilalommal járt.

tovább »

Márciusi móri programok

Márciusban folytatódik a Filmklub a Lamberg-kastélyban, a Radó Antal Könyvtár és Művelődési Központ vendége ebben a hónapban Müller Péter lesz az Erzsébet téri Művelődési Házban. A farsangot különleges vigassággal búcsúztatja a város, több helyszínen is.

tovább »

Farsang Pákozdon

Farsangi mulatságot rendeznek február 26-án, szombaton 17 órától a pákozdi művelődési házban. Lángi Gergely muzsikál, a koktélbárban alkoholos és alkoholmentes koktélok, gyermek koktélok is várják a közönséget, és persze lesz farsangi jelmezbemutató is.

tovább »

Zenészek a sportolókért

A megyei önkormányzat fenntartásában működő Velencei-tavi Vízi Sportiskola fiatal sportolóit segítik székesfehérvári zenészek.

tovább »

Karácsonyi koncert Pákozdon

A Pákozdi Kamarakórus tart karácsonyi koncertet december 23-án, csütörtökön 17 órakor a pákozdi katolikus templomban.

tovább »

Száz betlehemi jászol

Fejér megyei alkotók munkái is láthatóak a római nemzetközi kiállításon, amely a világ minden tájáról bemutatja a karácsonyi betlehemállítás nemzeti hagyományait.

tovább »

Koncert az orgonáért

A Szekértoló Egyesület a Lampart-Budafok Vegyeskar közreműködésével jótékonysági koncertet szervez az orgona felújítására a pázmándi római katolikus templomban december 12-én, vasárnap 17 órakor.

tovább »

Százszorszép gála

A martonvásári Százszorszép Táncegyüttes év végi gálaműsort rendez december 7-én, kedden 19 órai kezdettel Budapesten, a Hagyományok Házában.

tovább »

Adventi hangverseny Nagykarácsonyban

Nagykarácsony Község Önkormányzata, "Mikulásfalva-Mesefalu" Fejlődéséért Fejlesztési Alapítvány, Mikulásfalva Nonprofit Kft. és az előadóművészek sok szeretettel meghívják Önt a nagykarácsonyi adventi hangversenysorozatra.

tovább »

Együtt másokért

A Fogyatékosok Világnapja alkalmából rendez gálaestet a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány a Vörösmarty Színházban december 3-án, pénteken 19 órakor.

tovább »

Advent Móron

Színes adventi rendezvényekkel várja idén is a látogatókat Mór városa. A vasárnapi gyertyagyújtások mellett a szombati napokon is talál programot magának minden korosztály az ünnepi készülődés jegyében.

tovább »

Komolyzenei hangversenyek Gárdonyban

Decemberben karácsonyi koncert, a következő fél évben pedig további komolyzenei koncertek lesznek Gárdonyban. A koncertekre bérlet is váltható.

tovább »

Telt ház a minősítőn

Zsúfolásig megtelt a Pázmándi Művelődési Ház, ahol a Fejér Megyei Amatőr Néptáncegyüttesek II. Minősítő Fesztiválja zajlott november 20-án. A fesztiválra 14 együttes nevezett, közülük 13-an kértek minősítést.

tovább »

Vörösmarty ünnepség Kápolnásnyéken

Vörösmarty ünnepség lesz Kápolnásnyéken december 1-jén. A Vörösmarty parkban fáklyás felvonulás kezdődik 17 órától, amit gálaest követ 18 órakor a Művelődési Házban.

tovább »

Faragott álom, mások által kidobott szemétből

A Fejér Megyei Művelődési Központ egyik feladata a megyében működő mesterek, kézművesek szakmai támogatása. Fontos célnak tekintjük, hogy felkutassuk azokat az idős alkotókat, akik a régi, hagyományos, mára elfelejtett szokásokat, életképeket jelenítik meg alkotásaikban.

tovább »

Ötéves jubileumát ünnepli az Iglice

A dinnyési Iglice Népalkör a sok siker után most születésnapot ünnepel: 2005-ben ugyanígy ősszel alakult az együttes. Meghívott vendégeiket és a kedves érdeklődőket 2010. november 19-én, pénteken 17 órakor várják a dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központba.

tovább »

Fejér megyei együttes a Palócgálán

Immáron 21. alkalommal rendezik meg Eger városában a Palócgála Regionális Nemzetközi Népzenei Fesztivált, amely idén november 11-én kezdődik az egri Bartakovics Béla Közösségi Házban.

tovább »

Emlékest Gregor József tiszteletére

Komolyzenei koncerttel emlékeznek Gregor Józsefre a gárdonyi Általános Iskola sportcsarnokában november 6-án, szombaton 18 órától.

tovább »

Aranypáva Nagydíj

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA) és a Győri Bartók Béla Művelődési Központ által közösen megrendezett Aranypáva Nagydíjas versenyen ismét sikert arattak a Fejér megyéből érkezettek.

tovább »

Tordasi szüreti fesztivál

Tordason 2010. október 9-én 15 órától rendezik meg a szüreti mulatságot. A tordasi Művészeti Iskola színes műsorait a település több pontján láthatják az érdeklődők.

tovább »

Újabb Aranypávával büszkélkedhet Fejér megye - Aranypávás az Iglice

Több megyei népzenei együttes és szólista után immáron a dinnyési Iglice Népdalkör is kiérdemelte a legrangosabb elismerést, az Aranypáva Díjat a hétvégén rendezett XVI. Térségi és Országos Népzenei Minősítőn.

tovább »

Fejér Megyei Népdaléneklési Verseny 2011.

A Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza 2011-ben is megszervezi a Fejér Megyei Népdaléneklési Versenyt. Várjuk iskolai és iskolán kívüli szólisták és csoportok jelentkezését, 6-21 éves korig.

tovább »

Tízéves az Igari Népdalkör

Hetedik alkalommal rendeztek népzenei találkozót Igaron. A találkozó a szokásosnál ünnepélyesebb volt, hiszen a házigazda, az Igari Népdalkör idén ünnepli tizedik születésnapját.

tovább »

II. Fejér Megyei Amatőr Néptáncegyüttesek Minősítő Fesztiválja

November 20-án, szombaton tíz órától Pázmándra, a Művelődési Házba várjuk a megyében működő amatőr néptáncegyütteseket. A minősítőre november 2-ig lehet jelentkezni, az együtteseket szakavatott zsűri véleményezi.

tovább »

I. Fejér Megyei Amatőr Néptánc Együttesek Minősítő Fesztiválja

2009. november 7-én Szabadbattyánban rendezték meg a Fejér Megyei Amatőr Néptánc Együttesek I. Minősítő Fesztiválját. A 10 órakor kezdődő esemény 2 felvonásában minden együttes maximum 20 percben mutatkozhatott be.

tovább »

Megyei alkotók a filmszemlén

A Fejér Megyei Művelődési Központban működő Animono Animációs Filmkészítő Műhely és a Start Kreatív Alkotócsoport is részt vesz az augusztus 24-29. között zajló 17. Országos Diákfilmszemlén: alkotásaikat az első napon vetítik.

tovább »

Programok

Jól értem a gyerekemet?

2018. február 27. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Belső alkímia meditáció

2018. március 5. (hétfő) 17:30

Művészetek Háza, Lila terem

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk