Nyári programok

A Fejér Megyei Művelődési Központ ifjúsági és felnőtt táborai

A Fejér Megyei Művelődési Központ 2016-ban is megszervezi hagyományos nyári ifjúsági és felnőtt alkotó- és kreatív táborait.

tovább »

A Fejér Megyei Művelődési Központ ifjúsági és felnőtt táborai

A Fejér Megyei Művelődési Központ idén is megszervezi hagyományos nyári ifjúsági és felnőtt alkotó- és kreatív táborait.

tovább »

Rác utcai kézműves hét

A Fejér Megyei Művelődési Központ és a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága egy időben két kézműves alkotótábort szervezett felnőttek számára.

tovább »

Velencei csipkék, csipkeékszerek

A modern csipkekészítő technikákkal ismerkedtek az immár 19. alkalommal megrendezett Fehérvári Csipkehét résztvevői a Művészetek Házában. Az ország minden részéből érkezett tucatnyi mester a velencei fonatok, a különféle velencei csipkevariációk készítését gyakorolta, csipke és papír kombinációjával alkotott különleges díszeket, ékszereket.

tovább »

Gyermek, ifjúsági és felnőtt alkotótáborok 2012

A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat- Dunántúli Regionális Társasága, a Motívum Kulturális Egyesület, a Fonódás Kulturális Egyesület, valamint a Fejér Megyei Művelődési Központ idén is meghirdeti a nyári alkotótáborokat.

tovább »

Nyárvégi gyermek kézműves tábor

Zárd le a nyarat egy jó táborral a Mesterségek Házában! A résztvevők számára 8.30-15.30 óráig kínálunk programokat. Olyan 8-13 éves fiatalokat várunk, akik szívesen töltik szabadidejüket alkotással. Játssz velünk mesét és bábjátékot! Az sem baj, ha összekened magad.

tovább »

Országos Bútorfestő Alkotótábor 2011.

2011. július 25-től 29-ig már ötödik alkalommal szerveztük meg a Fejér Megyei Művelődési Központ Mesterségek Házában az Országos Bútorfestő alkotótábort. Évről évre más - a történelmi Magyarországon fellelhető - tájegység örökségét, stílusát ismerhették meg a jelentkezők. Célunk volt az Erdélyben és Magyarországon még élő bútorfestő kultúra mintakincs változatainak bemutatása, mind szélesebb körben való ismertetése.

tovább »

Nyári táborozási paletta 2011

Ezen a nyáron is várjuk a gyerekeket és a felnőtteket kézműves táborainkba, amelyeknek a Mesterségek Háza és a Művészetek Háza ad otthont június 20. és augusztus 26. között.

tovább »

Szövőhét a torontáli jegyében

A Fehérvári Szövőhét alkotótábort 2010. június 21-25. között szerveztük a Mesterségek Házában. Idén a tábor alaptémája a torontáli szőttesek technikai fogásainak, készítésének elsajátítása volt. A szakmai képzést kísérő előadásban a résztvevők foglalkoztak a mai lakások textiles lakberendezésével is.

tovább »

Programok

Dumaszínház

2018. január 30. (kedd) 18:00

Művészetek Háza, színházterem

Best of L’art Pour L’art

2018. február 1. (csütörtök) 19:00

Művészetek Háza, színházterem

Kultúrházak éjjel-nappal

2018. február 3. (szombat) 10:00

Művészetek Háza

További programok »

 

 

Barátság mozi

 

Kiállítások 2016

 

Kreatív panel barokk