Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Chiptuning

Aki szereti az autóipar csodáit és akár ő maga is büszke autótulajdonos, bizonyára álmából felkeltve tudja, mit jelent a chiptuning. Írásunk inkább azoknak szól, akik csak elvétve hallottak a chiptuning fogalmáról, így feltétlen ismerniük kell annak előnyeit és a benne rejlő élvezetet.

A chiptuning pozitív hozadékai

Aki szereti az autóipar csodáit és akár ő maga is büszke autótulajdonos, bizonyára álmából felkeltve tudja, mit jelent a chiptuning. Írásunk inkább azoknak szól, akik csak elvétve hallottak a chiptuning fogalmáról, így feltétlen ismerniük kell annak előnyeit és a benne rejlő élvezetet.

Mai modern korunk korszerű technológiái elértek a motorok gyártását és az ezzel szorosan összefüggő műveletek területét is, már mindenhol a legújabb mechanizmusokat alkalmazzák, ami elektromos formában ölt testet egy programozott vezérlő által. A chiptuning nem más, mint a motor titkos lehetőségeinek bányája. A motorgyártás elég összetett dolog, így jobban járunk, ha profi szakértőket bízunk meg ezzel a feladattal, nem pedig magunk szerelgetünk a garázsban, amolyan sufnituning módon. Így garantáltan nem fog a motor meghibásodni, az autónk a profi szakemberek kezében a legjobb helyen lesz, hiszen náluk van a szakértelem és a tapasztalat.

Az MMC AutoChip sok éves tapasztalattal rendelkezik a chiptuning és egyéb elektronikus módon végrehajtandó feladatok ellátásában, 1998 óta van jelen a piacon. A cég fő profilja a minőségi munkafolyamatok kivitelezése, biztonságos, profi beállítások eszközölése, a fókuszban a motor hosszú élettartama és használhatósága áll, valamint az elégedett ügyfélkör. Garantáltan tudunk segíteni szinte minden gépjármű tulajdonosnak, legyen szó bármilyen autótípusról, hála a széles lefedettségnek. Minden fontos tudnivalót megtalál a chiptuning katalógusunkban, így tanulmányozását követően felkészült lesz a kocsijával kapcsolatos munkafolyamatok kapcsán.

Kiemelt tudnivaló, hogy az ügyfélnek csak pár száz chiptuning programmal levezetett km után lesz hiteles infója az autó tartósságáról. A próbapadon futtatás nem elég felmérés, az csak a jelenlegi állapotot mutatja, a hosszú távú élettartamot nem képes megjeleníteni. A rossz értékkel megírt program által előidézhető az erőnövekedés, de ez garantáltan élettartamcsökkentő hatással bír hosszú távon nézve.

A jövőre nézve kulcsfontosságú, hogy elmentsük az eredeti programot, hiszen bármikor szükség lehet rájuk.  Ha a program kiválóan be van állítva, még annyira sem kell aggódnunk a hosszú távú élettartam iránt. Viszont ha a vezérlőegység programozásakor rossz értékek vannak megadva, baj lehet a motor működésével. Rendszerint az eredeti állapot ugyan visszaállítható, de az a legjobb út, ha a beállítások mindvégig rendben voltak. Amióta a piacot ellepték a kókler, kevés és felületes szakmai tapasztalattal bíró, hozzá nem értő „szakértők”, nem meglepő módon egyre több a hibás beállítás. Próbáljuk meg elkerülni őket saját nyugalmunk és pénztárcánk kímélése érdekében, mert nagyon megjárhatjuk a kontár zöldfülűekkel. Ne bízza a véletlenre, forduljon az MMC AutoChiphez segítségért, a szöges ellentétje a fent felsorolt rémálomnak, itt tapasztalt szakemberek dolgoznak professzionális felszereléssel, bízhat benne, hogy kocsija a legjobbakhoz kerül.

Említettük a széles lefedettséget, példának okáért – igaz, ritkán – de versenykocsikkal és átalakított motorokkal is van dolga az MMC -nek. A fő profil ugyanakkor a kisteherautók és a személykocsik piaca, fókuszban a motor élettartama, maximális kihasználhatósága áll. Az elvégzett munkafolyamatok során nagy jelentősége van az erőnövekedés figyelésének, és még ettől is fontosabb, hogy belül maradhassunk a biztonságos határértéken. Ez a titka annak, hogy a lehető legoptimálisabb élettartamot elérjük!<-- Vissza aChiptuning blog oldalra!